
У «ресторанної» картоплі смак та консистенція зовсім інші, якщо порівнювати із стравою, приготовленою в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Приготовлений професіоналами овоч має приємну «хрустинку», домогтися якої при приготуванні їжі на власній кухні не виходить.
Справа в тому, що кухарі використовують одну хитрість, про яку багато господинь навіть не здогадуються.
Однак якщо знати цей лайфхак, то жодних труднощів із повторенням «ресторанної» страви вдома не виникне.
У чому полягає хитрість
Картоплю, як завжди, потрібно очистити від шкірки. У такому вигляді овоч вирушає у холодну воду. Уводі картопля має побувати близько семи хвилин.
Але є одразу три нюанси. Якщо не врахувати хоча б один із них, то хрумка скоринка навряд чи з’явиться.
По-перше, дуже низька температура: вода має бути практично крижаною.
По-друге, використовується солона вода. Тому не забудьте додати сіль у воду, в яку збираєтесь покласти картоплю.
По-третє, після завершення «водної процедури» овоч слід «обробити» рослинною олією.
У такому вигляді картопля викладається на лист і відправляється в духову шафу.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...