
Це і смачно і корисно, але найголовніше – незвичайно, що, на думку дієтологів, важливо для прихильників здорового харчування. Такий оригінальний спосіб приготування піци буде цікавий і для дитячого меню, особливо, якщо малеча не їсть зелень, це беде чудова нагода сховати безліч вітаміні в тісто. Розповідаємо як приготувати зелене тісто, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
- зелений горошок – 1 склянка;
- шпинат – 250 гр;
- кріп – 50 гр;
- часник – за смаком;
- борошно вівсяне – 150 гр і кукурудзяне – 30 гр;
- яйце – 1 шт.;
- рослинна олія – 0.5 ст. л;
- оцет (яблучний) – 0.5 ст. л;
- зелена цибуля (для пркрашання)
- сіль, сушені трави до смаку.
Як готувати:
- Можна взяти консервований горошок, але краще свіжий, якого зараз вдосталь. Свіжий горошок потрібно відварити.
- Шпинат потрібно злегка притушкувати на сковорідці до м’якості, остудити, злити надлишки води і разом з горошком і кропом перебити блендером до однорідної маси.
- Потім потрібно додати яйце, борошно, подрібнений часник, олію, оцет, сіль і спеції.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів, застилаємо лист пергаментом і випікаємо корж до напівготовності.
- Далі на ваш смак і розсуд готуємо начинку для піцу: змашуємо кетчупом основу для піци, додаємо відварене м’ясо чи ковбасу, томати та твердий сир та інші інгредієнти. Допікаємо ще хвилин 10 і зелена піца буде готова.
Смачного!
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.