Смакота! Як приготувати корисну смачну зелену піцу

Це і смачно і корисно, але найголовніше – незвичайно, що, на думку дієтологів, важливо для прихильників здорового харчування. Такий оригінальний спосіб приготування піци буде цікавий і для дитячого меню, особливо, якщо малеча не їсть зелень, це беде чудова нагода сховати безліч вітаміні в тісто. Розповідаємо як приготувати зелене тісто, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • зелений горошок – 1 склянка;
  • шпинат – 250 гр;
  • кріп – 50 гр;
  • часник – за смаком;
  • борошно вівсяне – 150 гр і кукурудзяне – 30 гр;
  • яйце – 1 шт.;
  • рослинна олія – 0.5 ст. л;
  • оцет (яблучний) – 0.5 ст. л;
  • зелена цибуля (для пркрашання)
  • сіль, сушені трави до смаку.

Як готувати:

  1. Можна взяти консервований горошок, але краще свіжий, якого зараз вдосталь. Свіжий горошок потрібно відварити.
  2. Шпинат потрібно злегка притушкувати на сковорідці до м’якості, остудити, злити надлишки води і разом з горошком і кропом перебити блендером до однорідної маси.
  3. Потім потрібно додати яйце, борошно, подрібнений часник, олію, оцет, сіль і спеції.
  4. Розігріваємо духовку до 200 градусів, застилаємо лист пергаментом і випікаємо корж до напівготовності.
  5. Далі на ваш смак і розсуд готуємо начинку для піцу: змашуємо кетчупом основу для піци, додаємо відварене м’ясо чи ковбасу, томати та твердий сир та інші інгредієнти. Допікаємо ще хвилин 10 і зелена піца буде готова.

Смачного!

Щоб напій був справді ароматним: Де і як правильно зберігати каву в домашніх умовах

середа, 11 грудень 2024, 23:10

Кава – один із найпопулярніших напоїв, які п'ють та люблять у всьому світі. Для того, щоб кава довше зберігалася і була смачною, потрібно знати деякі секрети та лайфхаки зі зберігання кавових зерен та меленої кави, передають Патріоти України. Редакція ...

Які помилки призводять до того, що яйця лопаються при варінні

середа, 11 грудень 2024, 18:09

Варіння яєць – не така проста справа, як може здатися на перший погляд. Однією із важливих цілей господині під час цієї кулінарної процедури є отримання цілісної страви. Так, на шкаралупі не повинно з’являтися тріщин. Якщо яйце витече, то готова страва...