Смакота! Як приготувати корисну смачну зелену піцу

Це і смачно і корисно, але найголовніше – незвичайно, що, на думку дієтологів, важливо для прихильників здорового харчування. Такий оригінальний спосіб приготування піци буде цікавий і для дитячого меню, особливо, якщо малеча не їсть зелень, це беде чудова нагода сховати безліч вітаміні в тісто. Розповідаємо як приготувати зелене тісто, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • зелений горошок – 1 склянка;
  • шпинат – 250 гр;
  • кріп – 50 гр;
  • часник – за смаком;
  • борошно вівсяне – 150 гр і кукурудзяне – 30 гр;
  • яйце – 1 шт.;
  • рослинна олія – 0.5 ст. л;
  • оцет (яблучний) – 0.5 ст. л;
  • зелена цибуля (для пркрашання)
  • сіль, сушені трави до смаку.

Як готувати:

  1. Можна взяти консервований горошок, але краще свіжий, якого зараз вдосталь. Свіжий горошок потрібно відварити.
  2. Шпинат потрібно злегка притушкувати на сковорідці до м’якості, остудити, злити надлишки води і разом з горошком і кропом перебити блендером до однорідної маси.
  3. Потім потрібно додати яйце, борошно, подрібнений часник, олію, оцет, сіль і спеції.
  4. Розігріваємо духовку до 200 градусів, застилаємо лист пергаментом і випікаємо корж до напівготовності.
  5. Далі на ваш смак і розсуд готуємо начинку для піцу: змашуємо кетчупом основу для піци, додаємо відварене м’ясо чи ковбасу, томати та твердий сир та інші інгредієнти. Допікаємо ще хвилин 10 і зелена піца буде готова.

Смачного!

Без розкачування коржів та без духовки - рецепт торта за 15 хвилин

вівторок, 29 квітень 2025, 17:13

Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти Украї...

А ви це знали? Холодна чи гаряча - яка їжа більш корисна для організму

вівторок, 29 квітень 2025, 16:50

Холодна чи гаряча їжа – це не лише питання смаку, а й фактор, що впливає на здоров'я і травлення. Вибір температури їжі може визначати, наскільки ефективно ваш організм засвоює поживні речовини та як ви почуваєтеся протягом дня. РБК-Україна (проект Sty...