
Курячі котлети можна приготувати не лише без хліба, та без паніровки, передають Патріоти України.
Котлети за таким незвичайним рецептом виходять цілком собі класичні.
Інгредієнти для приготування:
Приготування
Перемелюємо курячі грудки або беремо готовий курячий фарш.
Через м’ясорубку проганяємо овочі – можна взяти один чи два зі списку. Наприклад, кабачки в котлетах надають соковитість, картопля – ніжність, а морквина – запашність.
Кладемо овочі у фарш, додаємо яйце, молоко та спеції.
Все перемішуємо. Манку додаємо в останню чергу.
Формуємо котлети та обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку.
Котлети вийдуть пишними та дуже смачними. Подаємо до столу з гарніром.
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...