Смакота! Як приготувати крильця в кисло-солодкому соусі

Вам зателефонували друзі й говорять, що йдуть до вас в гості, а ви не готувались? Не біда. Готуючи крильця за цим простим рецептом ви та ваші гості залишитеся точно задоволеними. Ці крильця – просто нереально смачні! Хрусткі-хрусткі в смачному кисло-солодкому соусі – МакДональдз просто відпочиває, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 1-1,5 кг курячих крил
  • 2-3 ст.л. борошна
  • сіль, чорний перець, копчена паприка

Для соусу:

  • 150 г солодкого кетчупу
  • 50 г соєвого соусу
  • 2 ст.л. меду
  • 2-3 зубчики часнику

Як готувати крильця:

  1. Крильця вимити, обсушити, перевірити чи немає залишків пір’я.
  2. Скласти в миску, посолити, поперчити, посипати паприкою, борошном і добре перемішати, щоб крильця повністю вкрились паніруванням.
  3. На деко поставити решітку, викласти крильця та запікати при температурі 220 градусів протягом 25-30 хвилин.

Готові крильця дуже рум’яні та хрусткі.

Готуємо соус:

  1. Змішати кетчуп, соєвий соус, мед та тертий часник до однорідності.
  2. Крильця перекласти в миску, полити соусом і перемішати.

Посипати кунжутом та подавати до столу. Насолоджуйтесь! Смачного!

Не пропустіть! ТОП-9 сигналів, які можуть вказувати на непереносимість глютену

четвер, 17 липень 2025, 11:30

Целіакія - це аутоімунне захворювання, яке виникає внаслідок непереносимості глютену – білка, що міститься в пшениці, житі та ячмені. Хоча ця хвороба найчастіше асоціюється з проблемами травлення, її прояви можуть виходити далеко за межі шлунково-кишко...

Творять дива! ТОП-11 продуктів, які допоможуть покращити настрій

середа, 16 липень 2025, 17:30

Те, що ми їмо щодня, впливає не лише на наш зовнішній вигляд, а й на емоційний стан. Нестача необхідних поживних речовин у раціоні може спричинити втому, дратівливість і навіть депресію. передають Патріоти України. Проте, є продукти, які природним чино...