Смакота! Як приготувати курячі кульки із сирною начинкою

Традиція готувати з м’яса і птиці кульки з різними начинками стала дуже популярною, оскільки така страва має приголомшливі смакові якості, які оцінять як діти, так і дорослі, передають Патріоти України.

Спробуйте приготувати м’ясні кульки із птиці.

Які продукти слід підготувати для рецепту:

  • півкіло курячого філе;
  • сир моцарелла (200 г);
  • 1 куряче яйце;
  • столова ложка сметани;
  • 2 столові ложки сухарів для паніровки;
  • 1 зубчик часнику;
  • сіль, чорний перець, базилік – на ваш розсуд.

Як готувати:

Спочатку візьміть куряче філе і приготуйте фарш відразу ж разом із зубчиком часнику. Після цього додаємо сіль, спеції, панірувальні сухарики, сметану та куряче яйце.

Додавати інгредієнти варто саме у такій послідовності.

Потім ретельно перемішуємо та відправляємо в холодильник на півгодини. Руками формуємо кулю і вкладаємо в середину невеликий шматочок сиру і закриваємо його.

Розігріваємо сковорідку, вливаємо трохи оливкової олії та смажимо курячі кульки з двох боків до готовності.

Подавати їх можна з будь-яким соусом та гарніром.

Джерело: ПростоВей

Чим замінити яйце для скріплення фаршу на котлети

неділя, 23 лютий 2025, 8:07

Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...

Є секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

неділя, 23 лютий 2025, 7:12

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...