Смакота! Як приготувати курячі кульки із сирною начинкою

Традиція готувати з м’яса і птиці кульки з різними начинками стала дуже популярною, оскільки така страва має приголомшливі смакові якості, які оцінять як діти, так і дорослі, передають Патріоти України.

Спробуйте приготувати м’ясні кульки із птиці.

Які продукти слід підготувати для рецепту:

  • півкіло курячого філе;
  • сир моцарелла (200 г);
  • 1 куряче яйце;
  • столова ложка сметани;
  • 2 столові ложки сухарів для паніровки;
  • 1 зубчик часнику;
  • сіль, чорний перець, базилік – на ваш розсуд.

Як готувати:

Спочатку візьміть куряче філе і приготуйте фарш відразу ж разом із зубчиком часнику. Після цього додаємо сіль, спеції, панірувальні сухарики, сметану та куряче яйце.

Додавати інгредієнти варто саме у такій послідовності.

Потім ретельно перемішуємо та відправляємо в холодильник на півгодини. Руками формуємо кулю і вкладаємо в середину невеликий шматочок сиру і закриваємо його.

Розігріваємо сковорідку, вливаємо трохи оливкової олії та смажимо курячі кульки з двох боків до готовності.

Подавати їх можна з будь-яким соусом та гарніром.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Який продукт перетворить звичайний борщ на кулінарний шедевр

понеділок, 13 січень 2025, 11:13

Більшість господинь переконані, що знають всі особливості та нюанси приготування борщу. Борщ – національна українська страва, й кожен регіон нашої країни має свої хитрощі та особливості його приготування, передають Патріоти України. Тож є багато різних...

Особливо оцінять діти! Як приготувати курячі стріпси - закуска для частування гостей

понеділок, 13 січень 2025, 10:12

Можна не ходити у заклади швидкого харчування за різноманітними нагетсами, бо рецепт курячих стріпсів набагато смачніший. Спробуйте приготувати і ви, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібно нарізати куряче філе на продовгасті смужки. ...