Традиція готувати з м’яса і птиці кульки з різними начинками стала дуже популярною, оскільки така страва має приголомшливі смакові якості, які оцінять як діти, так і дорослі, передають Патріоти України.
Які продукти слід підготувати для рецепту:
Як готувати:
Спочатку візьміть куряче філе і приготуйте фарш відразу ж разом із зубчиком часнику. Після цього додаємо сіль, спеції, панірувальні сухарики, сметану та куряче яйце.
Додавати інгредієнти варто саме у такій послідовності.
Потім ретельно перемішуємо та відправляємо в холодильник на півгодини. Руками формуємо кулю і вкладаємо в середину невеликий шматочок сиру і закриваємо його.
Розігріваємо сковорідку, вливаємо трохи оливкової олії та смажимо курячі кульки з двох боків до готовності.
Подавати їх можна з будь-яким соусом та гарніром.
Більшість господинь переконані, що знають всі особливості та нюанси приготування борщу. Борщ – національна українська страва, й кожен регіон нашої країни має свої хитрощі та особливості його приготування, передають Патріоти України. Тож є багато різних...
Можна не ходити у заклади швидкого харчування за різноманітними нагетсами, бо рецепт курячих стріпсів набагато смачніший. Спробуйте приготувати і ви, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібно нарізати куряче філе на продовгасті смужки. ...