
Приготувати такі чебуреки можна, звичайно, з лаваша. Простий та доступний рецепт, а ще смачний результат. Якщо хочете чебурек, але не маєте бажання смажити, тоді використовуйте запропонований спосіб приготування, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні компоненти:
З лаваша виріжте кружальця. Від них буде залежати розмір чебуреків. Для фаршу змішайте подані інгредієнти. А яйце потрібно буде для змащування країв.
Отже, яйцем промажте краї. Покладіть фарш та зліпіть краї. Тепер потрібно зверху змастити яйцем. Можна посипати кунжутним насінням. Поставте випікатися в духовку при температурі 180 градусів на 30 хвилин. Смачного!
Врожай гречки в Україні в 2025 році на 15% нижчий, ніж роком раніше, що не є проблемою для внутрішнього ринку, проте призведе до росту цін через ажіотажний попит, спровокований ЗМІ, заявив директор спілки "Борошномели України" Родіон Рибчинський, перед...
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...