
Сирники актуальні на сніданок, обід, вечерю, на десерт. Це універсальна страва, яка цінується і дорослими, і дітьми. З варенням або згущеним молоком так смачно. А ви знали, що сирники можна приготувати без борошна? Його замінить один секретний інгредієнт, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі:
Для початку потрібно добре перетерти сир, якщо він у вас сильно грудочками взявся. З іншою консистенцією можна цього не робити. Додайте манну крупу, цукор, яйце. Вимішайте масу. Нехай маса постоїть 20-30 хвилин. Манка повинна ввібрати вологу.
За бажанням в сир можна додати сухофрукти, родзинки. З ними буде ще смачніше. Тільки їх потрібно розпарити в окропі.
Викладіть масу формочки для кексів або в загальну форму для випікання. Тільки потрібен такий посуд, щоб можна було ставити в мікрохвильовку.
Виставте потужність 700 Вт. Час приготування становить 6-8 хвилин. Якщо раптом будуть сируваті, тоді дайте охолонути 2 хвилини і включіть ще раз на 6 хвилин. Смачного!
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...