Сирники актуальні на сніданок, обід, вечерю, на десерт. Це універсальна страва, яка цінується і дорослими, і дітьми. З варенням або згущеним молоком так смачно. А ви знали, що сирники можна приготувати без борошна? Його замінить один секретний інгредієнт, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі:
Для початку потрібно добре перетерти сир, якщо він у вас сильно грудочками взявся. З іншою консистенцією можна цього не робити. Додайте манну крупу, цукор, яйце. Вимішайте масу. Нехай маса постоїть 20-30 хвилин. Манка повинна ввібрати вологу.
За бажанням в сир можна додати сухофрукти, родзинки. З ними буде ще смачніше. Тільки їх потрібно розпарити в окропі.
Викладіть масу формочки для кексів або в загальну форму для випікання. Тільки потрібен такий посуд, щоб можна було ставити в мікрохвильовку.
Виставте потужність 700 Вт. Час приготування становить 6-8 хвилин. Якщо раптом будуть сируваті, тоді дайте охолонути 2 хвилини і включіть ще раз на 6 хвилин. Смачного!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...