
Приготування домашніх вареників потребує багато часу, передають Патріоти України.
Але процес можна спростити, якщо звернути увагу на рецепт лінивих вареників.
Виходить страва смачною та ситною.
Спочатку потрібно відварити картоплю, а потім їх потрібно перетерти через сито та остудити.
Після цього в масу треба додати спеції, сіль, яйце і борошно.
Тісто потрібно замісити, та розділити на кілька частин.
Після цього масу потрібно розкотити в ковбаски та нарізати на невеликі шматочки.
У окропі такі вареники слід варити не довше трьох хвилин.
Подавати страву зі сметаною та подрібненою зеленню. Також можна ще зробити засмажку і цибульки. Смак такоої страви точно нікого не залишить байдужим.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...