
Приготування домашніх вареників потребує багато часу, передають Патріоти України.
Але процес можна спростити, якщо звернути увагу на рецепт лінивих вареників.
Виходить страва смачною та ситною.
Спочатку потрібно відварити картоплю, а потім їх потрібно перетерти через сито та остудити.
Після цього в масу треба додати спеції, сіль, яйце і борошно.
Тісто потрібно замісити, та розділити на кілька частин.
Після цього масу потрібно розкотити в ковбаски та нарізати на невеликі шматочки.
У окропі такі вареники слід варити не довше трьох хвилин.
Подавати страву зі сметаною та подрібненою зеленню. Також можна ще зробити засмажку і цибульки. Смак такоої страви точно нікого не залишить байдужим.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...