Смакота! Як приготувати ліниві вареники з картоплею

Приготування домашніх вареників потребує багато часу, передають Патріоти України.

Але процес можна спростити, якщо звернути увагу на рецепт лінивих вареників.

Виходить страва смачною та ситною.

Складові:

  • картопля – 4 шт.;
  • борошно – 50 г;
  • яйце – 1 шт.
  • сіль та спеції за смаком

Приготування:

Спочатку потрібно відварити картоплю, а потім їх потрібно перетерти через сито та остудити.

Після цього в масу треба додати спеції, сіль, яйце і борошно.

Тісто потрібно замісити, та розділити на кілька частин.

Після цього масу потрібно розкотити в ковбаски та нарізати на невеликі шматочки.

У окропі такі вареники слід варити не довше трьох хвилин.

Подавати страву зі сметаною та подрібненою зеленню. Також можна ще зробити засмажку і цибульки. Смак такоої страви точно нікого не залишить байдужим.

Джерело: ПростоВей

Теплі чи холодні: Ось якої температури мають бути яйця для випічки

понеділок, 9 червень 2025, 19:30

Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...

Чому немає сенсу вимочувати курку перед приготуванням

понеділок, 9 червень 2025, 19:02

Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...