Смакота! Як приготувати м’які шніцелі, які будуть смачніші за котлети

Багато гурманів вважають за краще основною стравою готувати не котлети, а шніцелі. М’які, з ароматною рум’яною скоринкою, що просто тануть в роті, передають Патріоти України.

Подробиці

Перше, за що їх люблять – це поєднання тонких м’ясних шматочків без прожилок, а друге – смаження страви у фритюрі. Однак у шніцелів є один недолік: з огляду на спосіб приготування, не завжди вдається домогтися достатньої м’якості і соковитості. Усунути цей недолік можна, використовуючи велику кількість соусу. Але такий варіант підходить далеко не всім кулінарам.Якщо правильно обробити шніцелі перед смаженням, то підлива не знадобиться.

Як правильно приготувати шніцель

Не поспішайте класти підготовлені шматочки м’яса у фритюрницю або на сковорідку з великою кількістю олії. Спочатку м’ясну основу необхідно підготувати. Для цього потрібно змастити сирий продукт рідиною, що складається з рослинного масла і невеликої кількості оцту.Після цього майбутні шніцелі слід на деякий час «залишити в спокої». Доведеться почекати пару годин, але воно того варте: під час термічної «масляної» обробки шніцель збереже неймовірну ніжність.

Смакота! Як приготувати відмінну смажену рибу зі скоринкою

неділя, 30 листопад 2025, 23:10

Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...

Вчені розвінчали найбільший міф про каву, в який досі вірять мільйони

неділя, 30 листопад 2025, 17:30

Багато хто з нас починає ранок з чашки ароматної кави, переконані, що вона миттєво заряджає енергією. Але нове велике дослідження показує: цей популярний ранковий ритуал може не лише не додавати сил, а й навпаки - виснажувати організм. Те, що ми роками...