Смакота! Як приготувати м’які шніцелі, які будуть смачніші за котлети

Багато гурманів вважають за краще основною стравою готувати не котлети, а шніцелі. М’які, з ароматною рум’яною скоринкою, що просто тануть в роті, передають Патріоти України.

Подробиці

Перше, за що їх люблять – це поєднання тонких м’ясних шматочків без прожилок, а друге – смаження страви у фритюрі. Однак у шніцелів є один недолік: з огляду на спосіб приготування, не завжди вдається домогтися достатньої м’якості і соковитості. Усунути цей недолік можна, використовуючи велику кількість соусу. Але такий варіант підходить далеко не всім кулінарам.Якщо правильно обробити шніцелі перед смаженням, то підлива не знадобиться.

Як правильно приготувати шніцель

Не поспішайте класти підготовлені шматочки м’яса у фритюрницю або на сковорідку з великою кількістю олії. Спочатку м’ясну основу необхідно підготувати. Для цього потрібно змастити сирий продукт рідиною, що складається з рослинного масла і невеликої кількості оцту.Після цього майбутні шніцелі слід на деякий час «залишити в спокої». Доведеться почекати пару годин, але воно того варте: під час термічної «масляної» обробки шніцель збереже неймовірну ніжність.

Це варто знати! Як зелений чай впливає на мозок

четвер, 30 жовтень 2025, 18:43

Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...

Є секрети! Книга рецептів Як приготувати розсипчастий рис - хитрощі від шеф-кухаря

четвер, 30 жовтень 2025, 11:45

Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...