Смакота! Як приготувати м’ясо, щоб волокна танули в роті

Яловичину приготувати не завжди легко, щоб вона була м’якою та ніжною. Але цей рецепт зробить із нею неймовірне: волокна будуть танути в роті, м’ясо залишиться соковитим та ароматним, передають Патріоти України.

Подробиці

Візьміть чавунний посуд, розігрійте. Відправте на дно 1 кілограм м’яса, порізавши кубиками за розміром, як сірникові коробочки. Додайте 100 мл води, 3-4 цибулини порізані кільцями чи кубиками та 100 г вершкового масла.

Готуйте на маленькому вогні протягом 60 хвилин після кипіння. Після цього додайте 1 ч.л. цукру, 1 ст.л. солі, 3-4 зубчики часнику подрібнені, перець та спеції — 1 ст.л. загалом, 1 ст.л. лимонного соку. Тушкуйте ще 1 годину, м’ясо буде ніжним, танути в роті. Підготуйте улюблений гарнір і смакуйте!

Джерело: ПростоВей

Не всі про це знають! Навіщо господині до квашеної капусти додають мед

неділя, 13 квітень 2025, 12:09

Квашена капуста – це улюблений салат осінньо-зимового періоду, який не тільки має приємні смакові якості, але й зміцнює імунітет, передають Патріоти України. Багато господинь готують його десятиліттями, але не знають однієї маленької хитрощі навіщо дод...

Оцінять всі! Як смачно замаринувати гриби за 10 хвилин

неділя, 13 квітень 2025, 11:08

Мариновані печериці можуть стати ідеальним варіантом вечері, яка готується за 10 хвилин. Гриби будуть ароматними, соковитими та неймовірно смачними, передають Патріоти України. Для приготування візьміть 500 г печериць. До речі, якщо ви раптом не знали,...