Смакота! Як приготувати найніжніший паштет з курячої печінки

Зі звичайних інгредієнтів і завдяки простим діям виходить справжній делікатес, передають Патріоти України.

Економні господині підрахували, що приготувати паштет з курячої печінки значно дешевше ніж придбати магазинний. А на смак – значно смачніший. Головне в наш час викроїти час на його приготування.

Подробиці

Продукти:

  • куряча печінка (очищена від жилок) – 0,5 кг;
  • цибуля – 1 велика цибулина;
  • морква – 1 середній коренеплід;
  • вершки (жирність 10%) – 0,2 л;
  • вершкове масло – 0,2 кг;
  • рослинна олія;
  • сіль, перець, спеції – до смаку.

Покрокове приготування

  1. Спершу дрібно наріжте цибулю. Моркву натріть на тертці. Потім на розігріту сковороду спочатку викладають цибулю, яку обсмажте до прозорості. Слідом викладіть моркву.
  2. До овочів додають нарізану печінку. Інгредієнти солять, перчать і обсмажують 5 хв. Цього часу вистачить, інакше печінка стає твердою.
  3. Компонентам на сковороді дають трохи охолонути, виклавши у зручну ємність.
  4. Потім до інгредієнтів додають вершки та розм’якшене вершкове масло. Важливо, щоб воно було розм’якшене, а не топлене. Останній штрих – збити блендером усі компоненти до однорідної суміші.

На цьому приготування паштету з курячої печінки завершено. Готовий продукт можна зберігати у холодильнику. Ідеально підійде для бутербродів з огірками або помідорами.

Є секрет! Що додати в курячі котлети для смаку та соковитості

вівторок, 11 березень 2025, 18:09

У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація – страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, ...

А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

вівторок, 11 березень 2025, 17:08

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...