Смакота! Як приготувати ніжну печінку з цибулею за 10 хвилин

Цей спосіб приготування варто запам’ятати і потім передавати всім. Смачна, м’яка, ніжна і дуже швидко готується. Головне зробити все, як вказано у порадах, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно взяти печінки та цибулі 50/50. Цибулю поріжте напівкільцями тонко або кубиками, але також не товстими. Перемішайте порізану цибулю та печінку (якщо куряча, то можна навіть не різати).

Доки цибуля з печінкою стоять пару хвилин, розігрійте сковорідку, в яку налийте 4-5 ст.л. олії. Приготуйте відразу кришку, що щільно накриває вашу сковорідку.

Викладіть печінку з цибулею в один шар на розігріту сковорідку і накрийте кришкою. Зробіть великий вогонь і смажте протягом 3 хвилин. Не відкривайте, не мішайте. Саме ці умови зроблять страву неймовірно ніжною. Цибуля буде м’якою, соковитою, а печінка буде танути в роті.

Після 3 хвилин додайте сіль та чорний перець на смак, перемішайте і вимикайте. На все про все піде не більше, ніж 10 хвилин.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...

Перевірте себе! ТОП-5 симптомів, які свідчать, що ви п’єте занадто багато кави

неділя, 23 лютий 2025, 18:03

Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...