Смакота! Як приготувати ніжну печінку з цибулею за 10 хвилин

Цей спосіб приготування варто запам’ятати і потім передавати всім. Смачна, м’яка, ніжна і дуже швидко готується. Головне зробити все, як вказано у порадах, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно взяти печінки та цибулі 50/50. Цибулю поріжте напівкільцями тонко або кубиками, але також не товстими. Перемішайте порізану цибулю та печінку (якщо куряча, то можна навіть не різати).

Доки цибуля з печінкою стоять пару хвилин, розігрійте сковорідку, в яку налийте 4-5 ст.л. олії. Приготуйте відразу кришку, що щільно накриває вашу сковорідку.

Викладіть печінку з цибулею в один шар на розігріту сковорідку і накрийте кришкою. Зробіть великий вогонь і смажте протягом 3 хвилин. Не відкривайте, не мішайте. Саме ці умови зроблять страву неймовірно ніжною. Цибуля буде м’якою, соковитою, а печінка буде танути в роті.

Після 3 хвилин додайте сіль та чорний перець на смак, перемішайте і вимикайте. На все про все піде не більше, ніж 10 хвилин.

Джерело: ПростоВей

"Вбийте Росію в собі, у своїй голові! Інакше не буде нічого хорошого": Голобуцький про інтерв'ю з Пугачовою, яка була довіреною особою Путіна

середа, 17 вересень 2025, 8:27

"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...

Варто включити в раціон! Допоможуть підвищити IQ: ТОП-12 продуктів, які зроблять ваш мозок "гострішим"

вівторок, 16 вересень 2025, 12:05

Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...