Смакота! Як приготувати ніжний омлет без борошна

Омлет є чудовою та легкою стравою, яку люблять дорослі і діти. Якщо готувати омлет із борошном, то він може бути, як підошва, і більш калорійним. Візьміть 2 інгредієнти і приготуйте ідеальний, ніжний та соковитий омлет, передають Патріоти України.

Подробиці

Натомість омлет приготований без борошна, а лише з яйцями та молоком, виходить неймовірно повітряним та корисним.

Яйця потрібно збити до пишної піни, щоб маса була світлого кольору, однорідна. Краще це зробити блендером у чаші. Проте якщо порція невеличка (2-3 яйця та 4-5 ст.л. молока), то можна все зробити виделкою. Молоко додати і знову збити.

Далі головне: смажити на сухій сковорідці на маленькому вогні під закритою кришкою протягом 5 хвилин. Саме такі умови сприятимуть тому, щоб омлет був повністю готовим, м’яким, не сухим.

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...