Смакота! Як приготувати ніжний омлет без борошна

Омлет є чудовою та легкою стравою, яку люблять дорослі і діти. Якщо готувати омлет із борошном, то він може бути, як підошва, і більш калорійним. Візьміть 2 інгредієнти і приготуйте ідеальний, ніжний та соковитий омлет, передають Патріоти України.

Подробиці

Натомість омлет приготований без борошна, а лише з яйцями та молоком, виходить неймовірно повітряним та корисним.

Яйця потрібно збити до пишної піни, щоб маса була світлого кольору, однорідна. Краще це зробити блендером у чаші. Проте якщо порція невеличка (2-3 яйця та 4-5 ст.л. молока), то можна все зробити виделкою. Молоко додати і знову збити.

Далі головне: смажити на сухій сковорідці на маленькому вогні під закритою кришкою протягом 5 хвилин. Саме такі умови сприятимуть тому, щоб омлет був повністю готовим, м’яким, не сухим.

ТОП-6 хитрощів, які дозволять приготувати смачні котлети

вівторок, 13 травень 2025, 13:05

Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...

Це здивує! Що буде з організмом, якщо відмовитися від кави на користь чаю

вівторок, 13 травень 2025, 11:22

Кожна друга людина на Землі обирає саме чай замість кави. До речі, цей напій більш популярний а Англії, а не на батьківщині - у Китаї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Саме в чорному чаї є багато корисних елементів, які позитивно впливаю...