Смакота! Як приготувати ніжний омлет без борошна

Омлет є чудовою та легкою стравою, яку люблять дорослі і діти. Якщо готувати омлет із борошном, то він може бути, як підошва, і більш калорійним. Візьміть 2 інгредієнти і приготуйте ідеальний, ніжний та соковитий омлет, передають Патріоти України.

Подробиці

Натомість омлет приготований без борошна, а лише з яйцями та молоком, виходить неймовірно повітряним та корисним.

Яйця потрібно збити до пишної піни, щоб маса була світлого кольору, однорідна. Краще це зробити блендером у чаші. Проте якщо порція невеличка (2-3 яйця та 4-5 ст.л. молока), то можна все зробити виделкою. Молоко додати і знову збити.

Далі головне: смажити на сухій сковорідці на маленькому вогні під закритою кришкою протягом 5 хвилин. Саме такі умови сприятимуть тому, щоб омлет був повністю готовим, м’яким, не сухим.

Є секрет! Як варити яйця, щоб шкарлупа добре відчищувалася

вівторок, 22 квітень 2025, 0:12

Якщо неправильно зварити яйця, то відокремити шкарлупу, не пошкодивши саму структуру білка, може бути непросто. Однак, вихід є. Потрібно всього лише запам'ятати кілька простих рекомендацій, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо ви звикли...

Смакота! Хрумка картопля в духовці, яку з’їдять за 5 хвилин

понеділок, 21 квітень 2025, 23:35

Якщо ви хочете приготувати оригінальну картоплю в духовці зі смачною та хрумкою скоринкою, то зробіть це за рецептом, що вже став одним з улюбленим у цьому році, передають Патріоти України. Для приготування хрумкої картоплі потрібні такі інгредієнти:....