Омлет є чудовою та легкою стравою, яку люблять дорослі і діти. Якщо готувати омлет із борошном, то він може бути, як підошва, і більш калорійним. Візьміть 2 інгредієнти і приготуйте ідеальний, ніжний та соковитий омлет, передають Патріоти України.
Натомість омлет приготований без борошна, а лише з яйцями та молоком, виходить неймовірно повітряним та корисним.
Яйця потрібно збити до пишної піни, щоб маса була світлого кольору, однорідна. Краще це зробити блендером у чаші. Проте якщо порція невеличка (2-3 яйця та 4-5 ст.л. молока), то можна все зробити виделкою. Молоко додати і знову збити.
Далі головне: смажити на сухій сковорідці на маленькому вогні під закритою кришкою протягом 5 хвилин. Саме такі умови сприятимуть тому, щоб омлет був повністю готовим, м’яким, не сухим.
Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса. Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком, передають Патріоти України. Йдеться про використання бананової шкірки....
Неприємний запах на кухні, коли у каструлі вариться буряк, знайомий всім без виключення. Процес приготування займає 30-60 хвилин, а хотілося б зробити це швидше. Є способи, які дозволяють скоротити час очікування, та позбутись специфічного овочевого за...