
Коли мова йде про овочеву запіканку, виникає бажання покласти туди м’яса чи ковбаси. Здається, що це надто дієтично. Насправді є рецепт, який вразить вас результатом. За ним овочева запіканка виходить надзвичайно апетитна, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Капусту треба нашаткувати, обмити, а моркву та картоплю натерти на великій тертці. Перець наріжте кубиками, подрібніть зелень. Змішайте все разом.
Тепер потрібно змішати яйця, сіль, цукор, перець, кефір. Розпушувач з борошном додайте до маси та влийте олію.
Овочі викладіть в форму, змішайте до однорідного стану та залийте овочі. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запіканка повинна там пробути 25-30 хвилин. Коли буде готова, нехай трохи охолоне. Смачного!
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...