Коли мова йде про овочеву запіканку, виникає бажання покласти туди м’яса чи ковбаси. Здається, що це надто дієтично. Насправді є рецепт, який вразить вас результатом. За ним овочева запіканка виходить надзвичайно апетитна, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Капусту треба нашаткувати, обмити, а моркву та картоплю натерти на великій тертці. Перець наріжте кубиками, подрібніть зелень. Змішайте все разом.
Тепер потрібно змішати яйця, сіль, цукор, перець, кефір. Розпушувач з борошном додайте до маси та влийте олію.
Овочі викладіть в форму, змішайте до однорідного стану та залийте овочі. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запіканка повинна там пробути 25-30 хвилин. Коли буде готова, нехай трохи охолоне. Смачного!
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...