Коли мова йде про овочеву запіканку, виникає бажання покласти туди м’яса чи ковбаси. Здається, що це надто дієтично. Насправді є рецепт, який вразить вас результатом. За ним овочева запіканка виходить надзвичайно апетитна, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Капусту треба нашаткувати, обмити, а моркву та картоплю натерти на великій тертці. Перець наріжте кубиками, подрібніть зелень. Змішайте все разом.
Тепер потрібно змішати яйця, сіль, цукор, перець, кефір. Розпушувач з борошном додайте до маси та влийте олію.
Овочі викладіть в форму, змішайте до однорідного стану та залийте овочі. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запіканка повинна там пробути 25-30 хвилин. Коли буде готова, нехай трохи охолоне. Смачного!
Деякі кулінари за кілька хвилин до закінчення готування борщу додають до нього вершкове масло. Навіщо так робити? Найчастіше додають не більше 80 грамів вершкового масла, після чого весь вміст каструлі ретельно перемішується. Якщо ж ви вже використали ...
Курячий фарш ніжний та досить нейтральний. Саме через це йому не вистачає яскравих акцентів. Їх досить легко додати. Просто треба знати, які продукти можуть зробити звичайні котлети смачнішими та оригінальнішими, передають Патріоти України. Цей спосіб ...