Смакота! Як приготувати паштет з червоної квасолі

Червона квасоля корисна для здоров’я – про це всі знають. Її можна додавати до м’ясних страв, в рагу чи робити з нею салати. Пропонуємо приготувати з квасолі паштет, який стане смачним перекусом або основою для бутербродів, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • квасоля – 0,5 кг;
  • горіхи – 0, 5 скл.;
  • часник – 2-3 зубці;
  • вершкове масло – 150 г.

Як приготувати

Замочіть квасолю у воді на 2 години. Потім відваріть до готовності. Сіль не додавайте. Готова квасоля має вистигнути. Далі блендером подрібніть квасолю, горіхи та часник. Тепер можна додавати сіль та перець.

Квасоля може бути суха, тому паштет розбавляють квасолевим відваром. Можна доповнити вершковим маслом. Все ретельно перемішайте та перекладіть у скляну банку.

Квасолевий паштет готовий. Зберігати у холодильнику. Але на довго його не вистачить, бо таку смакоту з’їдають дуже швидко. Смачного!

Забудьте про це! ТОП-5 міфів про каву, у які не варто вірити

четвер, 18 вересень 2025, 10:12

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...

Помилка, яка псує їжу: Що не можна зберігати на дверцятах холодильника

четвер, 18 вересень 2025, 9:15

Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...