Червона квасоля корисна для здоров’я – про це всі знають. Її можна додавати до м’ясних страв, в рагу чи робити з нею салати. Пропонуємо приготувати з квасолі паштет, який стане смачним перекусом або основою для бутербродів, передають Патріоти України.
Замочіть квасолю у воді на 2 години. Потім відваріть до готовності. Сіль не додавайте. Готова квасоля має вистигнути. Далі блендером подрібніть квасолю, горіхи та часник. Тепер можна додавати сіль та перець.
Квасоля може бути суха, тому паштет розбавляють квасолевим відваром. Можна доповнити вершковим маслом. Все ретельно перемішайте та перекладіть у скляну банку.
Квасолевий паштет готовий. Зберігати у холодильнику. Але на довго його не вистачить, бо таку смакоту з’їдають дуже швидко. Смачного!
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...