Смакота! Як приготувати печінку, що тане в роті

Печінка – улюблена страва багатьох. Але це в тому випадку, коли вона соковита й м’яка, а не «гумова». Як приготувати, щоб печінка танула в роті, передають Патріоти України.

Подробиці

Спочатку обсмажте 200 г підчеревини, потім додайте 2 цибулини й тушкуйте під кришкою до золотистого кольору. Коли цибуля готова, поріжте печінку досить великими шматочками (приблизно як сірникова коробка, а курячу – надвоє). Посоліть, поперчіть і тушкуйте на середньому вогні 3-5 хвилин, знову ж під кришкою. Як тільки при наколюванні виделкою не стане крові, а буде прозорий сік, вимикайте.

Запам’ятайте: печінка робиться твердою, коли вона пересмажена. І чим більше ви будете тримати її на вогні, тим більше вона буде жорсткішою.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Намазка для бутербродів з неочікуваним поєднанням смаків

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:13

Паста, паштет, намазка — кожен називає цей варіант закуски на власний розсуд. Пропонуємо вам цікавий рецепт, який зробить бутерброди незрівнянно смачними та оригінальними, передають Патріоти України. Якщо ви раніше ніколи не поєднували кисломолочний си...

Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:12

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України. Печінку потрі...