Смакота! Як приготувати печінку, що тане в роті

Печінка – улюблена страва багатьох. Але це в тому випадку, коли вона соковита й м’яка, а не «гумова». Як приготувати, щоб печінка танула в роті, передають Патріоти України.

Подробиці

Спочатку обсмажте 200 г підчеревини, потім додайте 2 цибулини й тушкуйте під кришкою до золотистого кольору. Коли цибуля готова, поріжте печінку досить великими шматочками (приблизно як сірникова коробка, а курячу – надвоє). Посоліть, поперчіть і тушкуйте на середньому вогні 3-5 хвилин, знову ж під кришкою. Як тільки при наколюванні виделкою не стане крові, а буде прозорий сік, вимикайте.

Запам’ятайте: печінка робиться твердою, коли вона пересмажена. І чим більше ви будете тримати її на вогні, тим більше вона буде жорсткішою.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? У якому разі макарони після варіння обов’язково промивають водою

понеділок, 9 червень 2025, 10:13

Макарони – гарний гарнір, який допоможе в потрібний момент. При приготуванні цієї страви потрібно точно дотримуватись рецепту. Запобігти злипанню макаронів можна, якщо слідувати порадам досвідчених кухарів, передають Патріоти України. Деякі господарки ...

Перевірте себе! Улюблена кава може розповісти про характер людини

понеділок, 9 червень 2025, 9:57

Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...