Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України.
Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні!
Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього потрібно приготувати підливу.
Такий соус готується за кілька хвилин. Причому його смак не відрізнятиметься від ресторанного.
Рецепт підливи «як у ресторані»
Спочатку на сковорідці потрібно розігріти 45-грамову суміш вершкового масла та рослинної олії.
Потім потрібно додати 1,5 столові ложки просіяного борошна. Масляно-борошняну суміш потрібно ретельно перемішати: ніяких грудок не повинно бути.
Вийде «кашка», в якій має опинитися лаврушка. Додати слід і 30 г томатної пасти.
Наступного етапу вогонь зменшується до мінімального рівня. У сковорідку кладеться сіль, перець, а також невелика кількість мускатного горіха. Також потрібно налити трохи курячого бульйону.
Після двохвилинного кипіння в рідину відправляється 40 г сметани.
Далі потрібно почекати, щоб соус закипів ще раз. Після цього підливу можна вважати готовою. Весь процес займає трохи більше трьох хвилин.
Сирники із цим компонентом зараз мало хто готує. І це велика помилка. Справа в тому, що така страва в результаті виходить дуже смачною і корисною, передають Патріоти України. Йдеться про додавання в сирне тісто моркви. Готується таке частування просто....
Щоб запобігти виділенню соку під впливом температури у пирогах з ягодами, використовуйте хитрощі, які відомі тільки кулінарам зі стажем, передають Патріоти України. Ці хитрощі допоможуть вам приготувати по-справжньому смачний пиріг, який буде окрасою в...