Смакота! Як приготувати підливу для котлет за три хвилини

Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України.

Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні!

Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього потрібно приготувати підливу.

Подробиці

Такий соус готується за кілька хвилин. Причому його смак не відрізнятиметься від ресторанного.

Рецепт підливи «як у ресторані»

Спочатку на сковорідці потрібно розігріти 45-грамову суміш вершкового масла та рослинної олії.

Потім потрібно додати 1,5 столові ложки просіяного борошна. Масляно-борошняну суміш потрібно ретельно перемішати: ніяких грудок не повинно бути.

Вийде «кашка», в якій має опинитися лаврушка. Додати слід і 30 г томатної пасти.

Наступного етапу вогонь зменшується до мінімального рівня. У сковорідку кладеться сіль, перець, а також невелика кількість мускатного горіха. Також потрібно налити трохи курячого бульйону.

Після двохвилинного кипіння в рідину відправляється 40 г сметани.

Далі потрібно почекати, щоб соус закипів ще раз. Після цього підливу можна вважати готовою. Весь процес займає трохи більше трьох хвилин.

"Вбийте Росію в собі, у своїй голові! Інакше не буде нічого хорошого": Голобуцький про інтерв'ю з Пугачовою, яка була довіреною особою Путіна

середа, 17 вересень 2025, 8:27

"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...

Варто включити в раціон! Допоможуть підвищити IQ: ТОП-12 продуктів, які зроблять ваш мозок "гострішим"

вівторок, 16 вересень 2025, 12:05

Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...