Піца без класичного тіста на сковороді готується швидко, а смакує ще більше. Все тому, що основа в такої піци із картоплі. Ви отримуєте 2 в 1 — картопляник і піцу, передають Патріоти України.
Для основи потріть на тертку 2-3 картоплини, додайте 1 яйце, дрібку солі та 1 ст.л. борошна, краще цільнозернового. Розмішайте і викладіть на сковорідку, яку попередньо змастіть олією, але тонким шаром.
Викладіть картопляне тісто на сковорідку, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні до 5 хвилин. За це час низ приготується і стане рум’яним. Переверніть картопляну основу і викладайте начинку, яка у вас є: ковбасу, гриби, соус та сир. Накрийте кришкою на 5-7 хвилин і готуйте, доки сир гарно не розплавиться. Піца готова, діставайте за допомогою лопатки і смакуйте!
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...