Цей рецепт, як знахідка, коли хочеться щось смачненьке, а часу на приготування немає. Таку піцу можуть зробити навіть діти. Вона ідеальна до сніданку, до вечері та на перекус, передають Патріоти України.
Для швидкої піци вам треба:
Готуємо:
Хліб бажано, щоб був готовий нарізаний. Можна тостовий або, який є вдома. Підійде звичайний батон. Поставте сковорідку на середній вогонь, змастіть її олією й викладіть на неї хліб, тільки щільно. Збийте яйця з сіллю й залийте хліб так, щоб яєчна суміш залила всі щілини між хлібом.
Змажте зверху кетчупом, викладіть зверху шматочки ковбаси, помідора та нарізаний або натертий сир. Накрийте кришкою, зробіть маленький вогонь і готуйте 10 хвилин. Після цього викладіть піцу на тарілку, наріжте й подавайте до столу. Смачного!
Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України. Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страв...
Під час приготування традиційних супів важливо дотримуватись балансу: вони не повинні бути “порожніми”, але й зайва жирність першим стравам ні до чого, передають Патріоти України. Іноді в процесі готування можна помітити, що суп виходить занадто жирним...