Пропонуємо приготувати плавлений сир по-домашньому за перевіреним способом. Рецепт простий та з доступних продуктів. А ще ви отримаєте можливість навчитись готувати смачний сир без домішок, передають Патріоти України.
Вам знадобляться такі:
Домашній сир потрібно залити молоком. Поставте на вогонь та зваріть до тягучості сиру. Потім потрібно злити.
Постійно помішуючи, додайте сирі яйця, соду, кмин та вершкове масло. Тепер час довести масу до готовності, але недовго проварюючи.
Масу плавленого сиру потрібно перелити у форму та охолодити. Тепер можна куштувати. Рецепт простий та не потребу багато дій, часу. Спробуйте приготувати. Смачного!
Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але:
Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України. Тому ва...