
Пропонуємо приготувати плавлений сир по-домашньому за перевіреним способом. Рецепт простий та з доступних продуктів. А ще ви отримаєте можливість навчитись готувати смачний сир без домішок, передають Патріоти України.
Вам знадобляться такі:
Домашній сир потрібно залити молоком. Поставте на вогонь та зваріть до тягучості сиру. Потім потрібно злити.
Постійно помішуючи, додайте сирі яйця, соду, кмин та вершкове масло. Тепер час довести масу до готовності, але недовго проварюючи.
Масу плавленого сиру потрібно перелити у форму та охолодити. Тепер можна куштувати. Рецепт простий та не потребу багато дій, часу. Спробуйте приготувати. Смачного!
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...