Пропонуємо приготувати плавлений сир по-домашньому за перевіреним способом. Рецепт простий та з доступних продуктів. А ще ви отримаєте можливість навчитись готувати смачний сир без домішок, передають Патріоти України.
Вам знадобляться такі:
Домашній сир потрібно залити молоком. Поставте на вогонь та зваріть до тягучості сиру. Потім потрібно злити.
Постійно помішуючи, додайте сирі яйця, соду, кмин та вершкове масло. Тепер час довести масу до готовності, але недовго проварюючи.
Масу плавленого сиру потрібно перелити у форму та охолодити. Тепер можна куштувати. Рецепт простий та не потребу багато дій, часу. Спробуйте приготувати. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...