Пюре, приготоване з дотриманням усіх наведених нижче рекомендацій, здатне дати фору ресторанній страві, передають Патріоти України.
1. Перше, на що варто звернути увагу, яку картоплю ви використовуватимете. Для пюре підійде картопля, яка гарно розварюється.
2. При цьому варто вибирати картоплини приблизно одного розміру або розрізати її на однакові за величиною шматочки – так вони зваряться одночасно.
3. Крім картоплі, в каструлю можна додати половинку почищеної цибулини, зубок часнику та лавровий лист. Коли картопля буде готова, додаткові інгредієнти варто вийняти.
4. Невід’ємний компонент у приготуванні пюре – молоко. Не варто вливати в каструлю продукт із холодильника – натомість молоко необхідно підігріти.
Якщо ви хочете, щоб гарнір мав вершковий смак, додайте вершки, які перед додаванням теж потрібно підігріти.
Рахувати калорії — невід’ємна частина при бажанні схуднути. Доводиться відмовлятись від тих чи інших продуктів. І вершкове масло часто попадає в перелік заборонених для фігури. Не переживайте, бо є варіанти продуктів, якими можна його замінити. Та й см...
Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України. Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, пот...