
Пюре, приготоване з дотриманням усіх наведених нижче рекомендацій, здатне дати фору ресторанній страві, передають Патріоти України.
1. Перше, на що варто звернути увагу, яку картоплю ви використовуватимете. Для пюре підійде картопля, яка гарно розварюється.
2. При цьому варто вибирати картоплини приблизно одного розміру або розрізати її на однакові за величиною шматочки – так вони зваряться одночасно.
3. Крім картоплі, в каструлю можна додати половинку почищеної цибулини, зубок часнику та лавровий лист. Коли картопля буде готова, додаткові інгредієнти варто вийняти.
4. Невід’ємний компонент у приготуванні пюре – молоко. Не варто вливати в каструлю продукт із холодильника – натомість молоко необхідно підігріти.
Якщо ви хочете, щоб гарнір мав вершковий смак, додайте вершки, які перед додаванням теж потрібно підігріти.
Часто люди відкладають вечерею до останнього - після завершення роботи, домашніх справ та часу з дітьми. Але така тактика є хибною, адже час прийому їжі такий самий важливий для здоров'я, як і її якість та поживність. Коли найкращий час для вечері - ро...
Серцево-судинні захворювання залишаються однією з головних причин смертності у світі. Хоча медикаментозне лікування відіграє ключову роль, фахівці наголошують: харчування також має величезне значення для підтримки здоров’я серця, передають Патріоти Укр...