Смакота! Як приготувати повітряне картопляне пюре

Пюре, приготоване з дотриманням усіх наведених нижче рекомендацій, здатне дати фору ресторанній страві, передають Патріоти України.

1. Перше, на що варто звернути увагу, яку картоплю ви використовуватимете. Для пюре підійде картопля, яка гарно розварюється.

2. При цьому варто вибирати картоплини приблизно одного розміру або розрізати її на однакові за величиною шматочки – так вони зваряться одночасно.

3. Крім картоплі, в каструлю можна додати половинку почищеної цибулини, зубок часнику та лавровий лист. Коли картопля буде готова, додаткові інгредієнти варто вийняти.

4. Невід’ємний компонент у приготуванні пюре – молоко. Не варто вливати в каструлю продукт із холодильника – натомість молоко необхідно підігріти.

Якщо ви хочете, щоб гарнір мав вершковий смак, додайте вершки, які перед додаванням теж потрібно підігріти.

Є норма: Яку кількість яєць та цукру використовують досвідчені господині при приготуванні сирників

субота, 15 лютий 2025, 11:10

Для того щоб сирники вийшли ідеальними, важливо дотримуватися пропорцій, передають Патріоти України. Адже надлишок або недолік певних компонентів призводить до того, що страва виходить не такою смачною і ніжною. Найскладніше розібратися з кількістю цук...

Як зробити сирники ще смачнішими? Цей інгредієнт є на кожній кухні

субота, 15 лютий 2025, 10:09

Сирні млинці – відмінний вибір для сніданку або перекусу, передають Патріоти України. Під час приготування важливо змішувати всі компоненти згідно з рецептом. Крім того, ретельно слід підходити до вибору всіх інгредієнтів для тіста, щоб страва вийшла н...