
Бульйон – це перша страва, без якої не уявляють свого життя більшість українців. Господині змагаються між собою у тому, чий бульйон вийде смачнішим, наваристішим та прозорішим. Вважається, що саме ці показники напряму свідчать про рівень кулінарних вмінь, передають Патріоти України.
Як приготувати прозорий та наваристий курячий бульйон, в Instagram розповіла фудблогерка Віра Королівська. Вона також розповіла деякі секрети професійного шеф-кухаря, завдяки яким страва вийде ідеальною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Овочі чистимо та обсмажуємо на відкритому вогні до чорноти.
2. Викладаємо овочі у каструлю з водою та додаємо спеції, часник та зелень.
3. Курку ретельно промиваємо та викладаємо у каструлю.
4. Доводимо до кипіння та знижуємо ступінь нагріву до мінімуму.
5. Накриваємо кришкою та готуємо до готовності курки.
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...