Бульйон – це перша страва, без якої не уявляють свого життя більшість українців. Господині змагаються між собою у тому, чий бульйон вийде смачнішим, наваристішим та прозорішим. Вважається, що саме ці показники напряму свідчать про рівень кулінарних вмінь, передають Патріоти України.
Як приготувати прозорий та наваристий курячий бульйон, в Instagram розповіла фудблогерка Віра Королівська. Вона також розповіла деякі секрети професійного шеф-кухаря, завдяки яким страва вийде ідеальною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Овочі чистимо та обсмажуємо на відкритому вогні до чорноти.
2. Викладаємо овочі у каструлю з водою та додаємо спеції, часник та зелень.
3. Курку ретельно промиваємо та викладаємо у каструлю.
4. Доводимо до кипіння та знижуємо ступінь нагріву до мінімуму.
5. Накриваємо кришкою та готуємо до готовності курки.
Кавун - символ літа, що освіжає, втамовує спрагу й навіть покращує настрій. Проте обрати безпечний плід - справжнє мистецтво. І головне правило, про яке часто забувають: ніколи не купуйте кавун, розрізаний навпіл, передають Патріоти України. Нутриціол...
Наприкінці літа на ринках і в магазинах можна знайти безліч стиглих, соковитих фруктів прямо з саду. Саме зараз найкращий час їсти їх свіжими, а також готувати смачні заготовки на зиму. Проте іноді буває складно розрізнити подібні фрукти. Чи мають вони...