Бульйон – це перша страва, без якої не уявляють свого життя більшість українців. Господині змагаються між собою у тому, чий бульйон вийде смачнішим, наваристішим та прозорішим. Вважається, що саме ці показники напряму свідчать про рівень кулінарних вмінь, передають Патріоти України.
Як приготувати прозорий та наваристий курячий бульйон, в Instagram розповіла фудблогерка Віра Королівська. Вона також розповіла деякі секрети професійного шеф-кухаря, завдяки яким страва вийде ідеальною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Овочі чистимо та обсмажуємо на відкритому вогні до чорноти.
2. Викладаємо овочі у каструлю з водою та додаємо спеції, часник та зелень.
3. Курку ретельно промиваємо та викладаємо у каструлю.
4. Доводимо до кипіння та знижуємо ступінь нагріву до мінімуму.
5. Накриваємо кришкою та готуємо до готовності курки.
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...