Смакота! Як приготувати пишні деруни з хрусткою скоринкою

Секрет ідеальної страви у правильному виборі картоплі, передають Патріоти України.

При цьому соду та розпушувач використовувати не треба. Достатньо взяти звичайний набір продуктів для приготування дерунів: картопля, цибуля, борошно, яйця та спеції.

Як готувати пишні деруни?

Не варто використовувати молоду картоплю. Досвідчені господині кажуть, що з неї не виходять пишні деруни, оскільки в овочі ще замало крохмалю.

Однак якщо вибору особливо немає і в будинку тільки молоді плоди, то варто під час приготування додати більше цибулі.

Картоплю треба натерти на середній тертці.

У деяких випадках кулінари використовують комбайн або блендер, щоб подрібнити картоплю та цибулю. Це не впливає на смак.

Подрібнювати овочі краще окремо, щоб позбавити картоплю від зайвої рідини, яка з’явиться в цьому процесі.

Готове тісто потрібно помістити на вже розігріту з рослинною олією сковороду.

Деруни треба обсмажити з двох боків. Однак для хрусткої скоринки їх слід злегка притиснути лопаткою під час приготування.

Смакота! Найпростіший інгредієнт, з яким котлети будуть соковитими та м’якими

четвер, 13 лютий 2025, 7:10

Яскравим смаком відрізняються котлети, що зберегли у собі «м’ясний сік», передають Патріоти України. Гурмани описують таку страву як неймовірно соковита та апетитна. Але кулінарам щастить не завжди. Іноді можна дотримуватися всіх «секретів» соковитості...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині замочують макарони перед варінням

четвер, 13 лютий 2025, 6:08

Макарони є одним з найпопулярніших видів гарніру через свою невисоку вартість та швидкість приготування, передають Патріоти України. Але при приготуванні навіть такого простого продукту можуть бути свої нюанси та хитрощі. Зокрема, є правила приготуванн...