Найсмачніша шарлотка, як відомо, виходить із яблуками кислих сортів. Хто одного разу куштував такий пиріг, на інший уже не згоден, передають Патріоти України.
До того ж пиріг хороший тим, що на його приготування не потрібно багато часу, особливих навичок та ексклюзивних інгредієнтів.
Збиваємо яйця у глибокій ємності та додаємо ванільний цукор, перемішуючи до однорідного стану.
Слідом до суміші додається борошно і сіль, все добре перемішати.
Миємо і очищаємо від серцевини яблука, ріжемо дольками і викладаємо на паперові рушники, щоб підсохли.
Духовка має прогрітися до 180 градусів.
Далі змішуємо корицю та крохмаль, обвалюємо в ній нарізані скибочки яблук.
Змащуємо форму для запікання олією, злегка присипаємо борошном або манкою, а надлишки струшуємо.
Викладаємо у форму яблука, рівномірно розподіливши по всій поверхні. Потім виливаємо у форму тісто. Випікаємо шарлотку.
Розтопленим вершковим маслом зверху покриваємо шарлотку та ставимо в духовку на 40-45 хвилин.
Перед тим як дістати пиріг із форми, даємо йому охолонути.
Смачного!
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...