Найсмачніша шарлотка, як відомо, виходить із яблуками кислих сортів. Хто одного разу куштував такий пиріг, на інший уже не згоден, передають Патріоти України.
До того ж пиріг хороший тим, що на його приготування не потрібно багато часу, особливих навичок та ексклюзивних інгредієнтів.
Збиваємо яйця у глибокій ємності та додаємо ванільний цукор, перемішуючи до однорідного стану.
Слідом до суміші додається борошно і сіль, все добре перемішати.
Миємо і очищаємо від серцевини яблука, ріжемо дольками і викладаємо на паперові рушники, щоб підсохли.
Духовка має прогрітися до 180 градусів.
Далі змішуємо корицю та крохмаль, обвалюємо в ній нарізані скибочки яблук.
Змащуємо форму для запікання олією, злегка присипаємо борошном або манкою, а надлишки струшуємо.
Викладаємо у форму яблука, рівномірно розподіливши по всій поверхні. Потім виливаємо у форму тісто. Випікаємо шарлотку.
Розтопленим вершковим маслом зверху покриваємо шарлотку та ставимо в духовку на 40-45 хвилин.
Перед тим як дістати пиріг із форми, даємо йому охолонути.
Смачного!
Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...
Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...