Якщо любите піцу, а часу на її приготування майже немає, то цей рецепт саме для вас. Готується вона на сковороді й дуже швидко, передають Патріоти України.
Для її приготування необхідні такі продукти:
Для начинки: кетчуп, ковбаса, твердий сир, майонез.
Спочатку замісіть тісто з вище зазначених інгредієнтів. Розкачайте його тонко, відповідно діаметру сковорідки й перенесіть на сковороду, роблячи невеликий бортик.
Змастіть тісто улюбленим кетчупом, поріжте ковбасу (можна копчену або варену), кружальцями помідори. Легенько змастіть майонезом і притрусіть натертим сиром. Можна посипати італійськими травами, оливками – це вже на ваші вподобання.
Випікайте 5-7 хвилин на малому вогні, накривши сковороду кришкою. Потім вогонь збільште до середнього і випікайте приблизно ще 5 хвилин – до рум’яної скоринки внизу. Сковорідки мають різну товщину дна, тому час від часу перевіряйте стан готовності піци.
Духмяна, смачна страва смакуватиме всім!
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...