Смакота! Як приготувати швидку піцу на сковороді без заморочок

Якщо любите піцу, а часу на її приготування майже немає, то цей рецепт саме для вас. Готується вона на сковороді й дуже швидко, передають Патріоти України.

Подробиці

Для її приготування необхідні такі продукти:

  • Для тіста:
  • Вода – 125 г
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Олія – 1 ст. л.

Для начинки: кетчуп, ковбаса, твердий сир, майонез.

Спочатку замісіть тісто з вище зазначених інгредієнтів. Розкачайте його тонко, відповідно діаметру сковорідки й перенесіть на сковороду, роблячи невеликий бортик.

Змастіть тісто улюбленим кетчупом, поріжте ковбасу (можна копчену або варену), кружальцями помідори. Легенько змастіть майонезом і притрусіть натертим сиром. Можна посипати італійськими травами, оливками – це вже на ваші вподобання.

Випікайте 5-7 хвилин на малому вогні, накривши сковороду кришкою. Потім вогонь збільште до середнього і випікайте приблизно ще 5 хвилин – до рум’яної скоринки внизу. Сковорідки мають різну товщину дна, тому час від часу перевіряйте стан готовності піци.

Духмяна, смачна страва смакуватиме всім!

Джерело: ПростоВей

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...