
Якщо ви любите як гарнір подавати каші, то вони стануть набагато цікавішими з якісною підливою. Якщо ви хочете подати кашу з цікавим соусом, то вам варто спробувати цей рецепт, передають Патріоти України.
Спочатку слід прогріти сковорідку та швидко обсмажити цибулю. Потім додаємо невеликі шматки курки та додаємо цукор. Коли у цих компонентів з’явиться апетитний відтінок кольору, їх варто перекласти в іншу ємність.
Потім вливаємо половину літра води і готуємо на мінімальному вогні протягом півгодини після закипання. На чистій сковороді змішуємо рослинне та вершкове масло. Коли вони стануть однорідною субстанцією, вводимо пшеничне борошно, рівномірно його розподіляючи.
Коли у компонентів з’явиться приємний карамельний колір, потрібно додати склянку курячого бульйону. Потрібно довести інгредієнти до стану однорідної маси та влити в ємність із цибулею та куркою. Додаємо інші компоненти – пасту, лавровий листок, перець. На даному етапі можна спробувати та оцінити, чи знадобиться сіль.
Ще раз змішуємо інгредієнти, ховаємо їх під кришкою та чекаємо буквально десять хвилин. Неймовірно смачна підлива з куркою готова.
Все більше людей страждають від безсоння та труднощів із засинанням. Недосипання негативно впливає на мозок, нервову систему, серце та кровоносну систему. Експерти радять включити до раціону продукт, багатий на мелатонін - гормон сну, передають Патріот...
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...