Смакота! Як приготувати підливу, яка врятує будь-який гарнір

Якщо ви любите як гарнір подавати каші, то вони стануть набагато цікавішими з якісною підливою. Якщо ви хочете подати кашу з цікавим соусом, то вам варто спробувати цей рецепт, передають Патріоти України.

Які продукти варто підготувати

  • півкіло філе;
  • половина літра води;
  • маленька ложка цукру;
  • цибулина середнього розміру;
  • велику ложку натуральної томатної пасти;
  • півтори ложки пшеничного борошна;
  • бутербродний шматок вершкового масла та дві ложки рослинної;
  • парочка лаврових листочків;
  • перець за бажанням.

Як готувати

Спочатку слід прогріти сковорідку та швидко обсмажити цибулю. Потім додаємо невеликі шматки курки та додаємо цукор. Коли у цих компонентів з’явиться апетитний відтінок кольору, їх варто перекласти в іншу ємність.

Потім вливаємо половину літра води і готуємо на мінімальному вогні протягом півгодини після закипання. На чистій сковороді змішуємо рослинне та вершкове масло. Коли вони стануть однорідною субстанцією, вводимо пшеничне борошно, рівномірно його розподіляючи.

Коли у компонентів з’явиться приємний карамельний колір, потрібно додати склянку курячого бульйону. Потрібно довести інгредієнти до стану однорідної маси та влити в ємність із цибулею та куркою. Додаємо інші компоненти – пасту, лавровий листок, перець. На даному етапі можна спробувати та оцінити, чи знадобиться сіль.

Ще раз змішуємо інгредієнти, ховаємо їх під кришкою та чекаємо буквально десять хвилин. Неймовірно смачна підлива з куркою готова.

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...

Ви досі п'єте келих вина на вечерю? Ось до чого це веде - дослідження шокувало

п’ятниця, 8 серпень 2025, 11:07

За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...