Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Рибне філе – 500 г.
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 250 мл.
  • Панірувальні сухарі – 30 г.
  • Сіль, перець – на смак

Очищену моркву треба натерти на тертці, а цибулю нарізати кубиком.

Філе морської риби, наприклад, хека подрібнити в блендері, змішати з картопляним крохмалем, сметаною, цибулею та морквою, посолити та поперчити.

Мокрими руками сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях та обсмажити з двох боків на середньому вогні по 5 хвилин.

Змішати томатну пасту з водою, залити котлети і тушкувати їх протягом 5 хвилин під кришкою.

Рибні котлети готові, можна подавати з гарніром, зокрема смачно з рисовою кашею чи макаронами.

Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

понеділок, 24 лютий 2025, 6:15

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...