Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Рибне філе – 500 г.
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 250 мл.
  • Панірувальні сухарі – 30 г.
  • Сіль, перець – на смак

Очищену моркву треба натерти на тертці, а цибулю нарізати кубиком. Філе морської риби, наприклад, хека подрібнити в блендері, змішати з картопляним крохмалем, сметаною, цибулею та морквою, посолити та поперчити.

Мокрими руками сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях та обсмажити з двох боків на середньому вогні по 5 хвилин.

Змішати томатну пасту з водою, залити котлети і тушкувати їх протягом 5 хвилин під кришкою. Рибні котлети готові, можна подавати з гарніром, зокрема смачно з рисовою кашею чи макаронами.

Хочеться солоного, солодкого і кислого? Дізнайтесь, чого насправді не вистачає вашому організму

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 18:15

Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...

Ви могли не здогадуватися! ТОП-6 продуктів, які містять прихований цукор

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 17:15

Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...