Яловичина — м’ясо, яке часто під час приготування виходить сухим та давким. Все тому, що в ній нема жирового прошарку, як у свинині. Проте якщо правильно запекти яловичину у духовці, то у вас буде неймовірно смачна та соковита страва, яку і гарячою їсти відмінно, і як холодну м’ясну нарізку подавати чудово, передають Патріоти України.
Для приготування 1 кг яловичини візьміть 1 ст.л. солі, 1 ст.л. суміші перців, 1 ст.л. меду, 1 ст.л. гірчиці. Ретельно натріть м’ясо всіма інгредієнтами та залиште мінімум на 10 годин маринуватися.
Духовку розігрійте до 180 градусів, м’ясо заверніть у фольгу і відправте запікатися на 60 хвилин. Через 30 хвилин приготування температуру варто збільшити до 200 градусів — м’ясо рівномірно приготується, при цьому не втратить соковитість, якщо фольга буде щільно закрита, тому радимо обгорнути у 2-3 шари.
Мед дасть не лише приємний присмак, а як карамельно-золоту скоринку. Якщо хочете більш насичений колір, то за 10 хвилин до готовності розгорніть м’ясо, змастіть вишневим соусом чи варенням (без ягід) і запечіть у відкритому вигляді. Поєднання — ідеальне! Обов’язково спробуйте приготувати.
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...