Куряча грудка — ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України.
З грудки можна зробити апетитні відбивні з сиром. Для цього філе поріжте, але не вздовж волокон, а поперек. Посоліть, поперчіть і вмочіть у яйце, а потім в борошно і знову у збите яйце. Смажте, як звичайні відбивні, проте перевернувши на другу сторону, додайте тертий сир.
Соковите філе вийде у вас, якщо його приготувати в духовці у пергаменті або фользі. Просто перед відправкою запікатися посоліть, поперчіть, полийте соєвим соусом. Готується таке філе швидко при температурі 200 градусів, а завдяки фользі сік не випаровується і м’ясо соковите.
Із готової запеченої грудки можна швидко зробити салат теплий. Наприклад, додавши пекінську капусту, корейську моркву та мариновану кукурудзу. Можна й інші інгредієнти за бажанням та можливістю.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...