Куряча грудка — ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України.
З грудки можна зробити апетитні відбивні з сиром. Для цього філе поріжте, але не вздовж волокон, а поперек. Посоліть, поперчіть і вмочіть у яйце, а потім в борошно і знову у збите яйце. Смажте, як звичайні відбивні, проте перевернувши на другу сторону, додайте тертий сир.
Соковите філе вийде у вас, якщо його приготувати в духовці у пергаменті або фользі. Просто перед відправкою запікатися посоліть, поперчіть, полийте соєвим соусом. Готується таке філе швидко при температурі 200 градусів, а завдяки фользі сік не випаровується і м’ясо соковите.
Із готової запеченої грудки можна швидко зробити салат теплий. Наприклад, додавши пекінську капусту, корейську моркву та мариновану кукурудзу. Можна й інші інгредієнти за бажанням та можливістю.
Сухе куряче філе — страшний сон тих, хто на дієті або планує приготувати святковий салат. Цю проблему вже давно розв’язали кулінари, тому читайте й запам’ятайте, що треба для того, щоб філе було м’яким, ароматним та соковитим, передають Патріоти Україн...
Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але: