Вважається, що для приготування справжнього апельсинового варення, яке подавали до столу титулованим особам, будуть потрібні севільські апельсини. Якщо таких немає – можна спробувати приготувати десерт з єгипетських або тих, які були завезені в найближчий магазин, передають Патріоти України.
Кажуть, що добре додати в варення трохи ванілі або перцю чилі, а також можна спробувати імбир з корицею. Рецепт розрахований на 7-8 банок по 0,5 мл.
Наріжте фрукти, відіжміть сік в каструлю, потім процідіть через сито для збору кісточок. Залиште цедру і кісточки.Залишки апельсинів нарізати тонкою соломкою і викласти в каструлю з соком.Кісточки слід скласти в тканинний мішечок і помістити в каструлю з шкіркою.
Налийте в каструлю ще 2,5 літра холодної води, доведіть до кипіння і тушкуйте варення 2 години до повного м’якості шкірки. Банки і кришки варення вимити і продезінфікувати.
Повторно доведіть варення до кипіння, дістаньте і відіжміть пакет з кісточками, додайте обидва види цукру і варіть, помішуючи до повного розчинення. Потім зробіть вогонь сильнішим і прокип’ятіть варення 15-25 хвилин в залежності від обсягу. Суміш повинна досягати 105 °C.
Перевірити готовність десерту можна, опустивши суміш на охолоджену тарілку і поклавши на хвилину в морозилку.Якщо після натискання на заморожену речовину залишився чіткий відбиток, значить, варення готове. Ось і все, розлийте засіб по банках і закрийте кришкою.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...