Смакота! Як приготувати стіжки з фаршу, які стануть смачною альтернативою котлетам

Набридли класичні котлети , хочеться чогось нового ? Приготуйте стіжки з фаршу , родина буде у захваті, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти , які знадобляться вам у приготуванні:

  • Пів кіло фаршу
  • Половина цибулі
  • Половина помідори
  • Спеції , сіль та перець на смак
  • Будь – яка зелень
  • Яйце 1-шт.
  • 100 грамів сиру
  • 2 столові ложки сметани або майонезу
  • 3 зубчики часнику

Технологія приготування

  • Спочатку заправляємо фарш спеціями та сіллю на смак , потім вбиваємо туди яйце.
  • До отриманої маси нарізаємо і додаємо зелень , відбиваємо до однорідності.
  • Часник перемішуємо зі сметаною або майонезом та трішки солимо.
  • Лист застилаємо пергаментним папером.
  • З маси формуємо круглі, великі котлети , склянкою видавлюємо ямочки та викладаємо на лист.
  • В кожну додаємо дрібно нарізану цибулю , соус та кружечки томату.
  • Запікаємо 40 хвилин за температури 180 градусів , потім посипаємо натертим сиром та допікаємо ще 10 – 20 хв.

Найкраще такі соковиті та запашні стіжки підходять до молодої картоплі. Смачного!

Господиням на замітку! Що додати у сирну масу, щоб сирники вийшли смачнішими та пишнішими

вівторок, 14 січень 2025, 13:00

Сирники – один із традиційних сніданків, що є відносно простою в приготуванні стравою, передають Патріоти України. Незважаючи на відсутність значних складнощів при створенні страви, вона далеко не завжди виходить ідеальною. Іноді сирники виходять плоск...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб жовток був яскравим, а не сірим

вівторок, 14 січень 2025, 12:00

Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...