Смакота! Як приготувати стіжки з фаршу, які стануть смачною альтернативою котлетам

Набридли класичні котлети , хочеться чогось нового ? Приготуйте стіжки з фаршу , родина буде у захваті, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти , які знадобляться вам у приготуванні:

  • Пів кіло фаршу
  • Половина цибулі
  • Половина помідори
  • Спеції , сіль та перець на смак
  • Будь – яка зелень
  • Яйце 1-шт.
  • 100 грамів сиру
  • 2 столові ложки сметани або майонезу
  • 3 зубчики часнику

Технологія приготування

  • Спочатку заправляємо фарш спеціями та сіллю на смак , потім вбиваємо туди яйце.
  • До отриманої маси нарізаємо і додаємо зелень , відбиваємо до однорідності.
  • Часник перемішуємо зі сметаною або майонезом та трішки солимо.
  • Лист застилаємо пергаментним папером.
  • З маси формуємо круглі, великі котлети , склянкою видавлюємо ямочки та викладаємо на лист.
  • В кожну додаємо дрібно нарізану цибулю , соус та кружечки томату.
  • Запікаємо 40 хвилин за температури 180 градусів , потім посипаємо натертим сиром та допікаємо ще 10 – 20 хв.

Найкраще такі соковиті та запашні стіжки підходять до молодої картоплі. Смачного!

Є секрет! Як варити яйця, щоб жовток був яскравим, а не сірим

неділя, 4 травень 2025, 13:10

Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари зберігають вершкове масло у банці з водою

неділя, 4 травень 2025, 12:10

Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...