Смакота! Як приготувати стіжки з фаршу, які стануть смачною альтернативою котлетам

Набридли класичні котлети , хочеться чогось нового ? Приготуйте стіжки з фаршу , родина буде у захваті, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти , які знадобляться вам у приготуванні:

  • Пів кіло фаршу
  • Половина цибулі
  • Половина помідори
  • Спеції , сіль та перець на смак
  • Будь – яка зелень
  • Яйце 1-шт.
  • 100 грамів сиру
  • 2 столові ложки сметани або майонезу
  • 3 зубчики часнику

Технологія приготування

  • Спочатку заправляємо фарш спеціями та сіллю на смак , потім вбиваємо туди яйце.
  • До отриманої маси нарізаємо і додаємо зелень , відбиваємо до однорідності.
  • Часник перемішуємо зі сметаною або майонезом та трішки солимо.
  • Лист застилаємо пергаментним папером.
  • З маси формуємо круглі, великі котлети , склянкою видавлюємо ямочки та викладаємо на лист.
  • В кожну додаємо дрібно нарізану цибулю , соус та кружечки томату.
  • Запікаємо 40 хвилин за температури 180 градусів , потім посипаємо натертим сиром та допікаємо ще 10 – 20 хв.

Найкраще такі соковиті та запашні стіжки підходять до молодої картоплі. Смачного!

Чому грибний суп може гірчити

четвер, 25 грудень 2025, 19:06

Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.

Найкращий чай для печінки - пийте до трьох чашок на день

четвер, 25 грудень 2025, 18:13

Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...