
Як казали всім в дитинстві: «Суп треба їсти кожен день!». Якщо ви теж притримуєтесь цієї думки або просто любите перші страви, пропонуємо вам рецепт ніжного та смачного супу з зеленим горошком та фрикадельками. З такими інгредієнтами він навіть звучить смачно, передають Патріоти України.
Отже, знадобляться такі позиції:
Для приготування супу беремо цибулю та дрібно нарізаємо. Її треба додати до фаршу, а також куряче яйце. Все вимішати та приправити сіллю, перцем, мускатних горіхом. Фарш на фрикадельки готовий. Зліпіть невеликі кульки.
На сковороді підсмажте вершкове масло із борошном. Воно має лишитись світлого кольору. Розведіть його бульйоном та дайте закипіти. Консервований горошок додайте сюди ж разом із маринадом з банки. Тепер всю масу разом треба проварити 5-7 хвилин.
Плавлені сирки поріжте на кубики, щоб їх легше було розмішувати. В гарячому супі вони мають повністю розчинитись. Далі додайте фрикадельки та варіть до повної готовності. Вогонь має бути слабким. Подавати до столу суп треба з зеленню. Смачного!
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...