Як казали всім в дитинстві: «Суп треба їсти кожен день!». Якщо ви теж притримуєтесь цієї думки або просто любите перші страви, пропонуємо вам рецепт ніжного та смачного супу з зеленим горошком та фрикадельками. З такими інгредієнтами він навіть звучить смачно, передають Патріоти України.
Отже, знадобляться такі позиції:
Для приготування супу беремо цибулю та дрібно нарізаємо. Її треба додати до фаршу, а також куряче яйце. Все вимішати та приправити сіллю, перцем, мускатних горіхом. Фарш на фрикадельки готовий. Зліпіть невеликі кульки.
На сковороді підсмажте вершкове масло із борошном. Воно має лишитись світлого кольору. Розведіть його бульйоном та дайте закипіти. Консервований горошок додайте сюди ж разом із маринадом з банки. Тепер всю масу разом треба проварити 5-7 хвилин.
Плавлені сирки поріжте на кубики, щоб їх легше було розмішувати. В гарячому супі вони мають повністю розчинитись. Далі додайте фрикадельки та варіть до повної готовності. Вогонь має бути слабким. Подавати до столу суп треба з зеленню. Смачного!
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...