
Реберця готувати досить легко. Вони користуються попитом, тому в кулінарній книзі варто мати цей рецепт. Він підійде навіть для кулінарів-початківців. Отже, час йти на ринок, купувати ребра та скоріше їх готувати на вечерю, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні продукти:
Потрібно починати з приготування маринаду. Всі зазначені компоненти потрібно змішати до однорідної консистенції. Ребра промийте, наріжте на порційні шматки та покладіть в маринад на 2 години.
Замариновані ребра перекладіть в гусятницю, зверху викладіть нашатковані три цибулі та 2 лаврових листя. Відправляйте запікатись в духовку на 2 години при 190 °C . Побачили рум’яну скоринку? Отже, ребра готові.
Чим довше ребра маринуються, тим смачніший результат. Можна готувати не лише у гусятниці. Рука для запікання також підійде. Смачного!
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...