Смакота! Як приготувати сирну запіканку без борошна


У будні дні багато хто готує сніданок поспіхом, і добре, якщо взагалі встигають перекусити перед тим, як бігти на роботу. Але що заважає побалувати себе кулінарними “шедеврами” у вихідні за допомогою рецепту сирної запіканки. Для її приготування навіть борошно не знадобиться, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • кисломолочний сир – 180 гр;
  • 3 курячі яйця;
  • крохмаль кукурудзяний – 15 гр;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • йогурт натуральний – 80 гр;
  • горіхи – 10 гр;
  • цукрова пудра.

Як готувати

Спочатку відокремте білки від жовтків і змішайте жовтки із сиром.

Потім додайте йогурт, цукор та крохмаль. Перемішайте до однорідної маси.

Збийте білки до щільної піни і змішайте із основною масою, після чого викладайте тісто у форму для запікання.

Зверху можна прикрасити запіканку подрібненими горіхами і запекти в розігрітій до 160 градусів духовці Цельсія протягом 30-35 хвилин.

По готовності присипте зверху цукровою пудрою та подавайте до столу.

Смачного!

Смакота! Оригінальні оладки цибуляники зі сметаною на обід

субота, 19 квітень 2025, 8:12

Оладки з цибулі готуються швидко і просто, а смакують навіть тим, хто не терпить смак цибулі. Цибуляники сході на картопляники не лише назвою, а й виглядом, проте на смак ніжні, соковиті та оригінальні, бо не відчувається присмак чи гіркота саме цибулі...

Господиням на замітку! Як позбавити курячі серця і печінку неприємної гіркоти

субота, 19 квітень 2025, 7:12

Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними. Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки, передають Патріоти України. Пропонуємо вам ознайом...