
У будні дні багато хто готує сніданок поспіхом, і добре, якщо взагалі встигають перекусити перед тим, як бігти на роботу. Але що заважає побалувати себе кулінарними “шедеврами” у вихідні за допомогою рецепту сирної запіканки. Для її приготування навіть борошно не знадобиться, передають Патріоти України.
Спочатку відокремте білки від жовтків і змішайте жовтки із сиром.
Потім додайте йогурт, цукор та крохмаль. Перемішайте до однорідної маси.
Збийте білки до щільної піни і змішайте із основною масою, після чого викладайте тісто у форму для запікання.
Зверху можна прикрасити запіканку подрібненими горіхами і запекти в розігрітій до 160 градусів духовці Цельсія протягом 30-35 хвилин.
По готовності присипте зверху цукровою пудрою та подавайте до столу.
Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....