Смакота! Як приготувати сирну запіканку без борошна


У будні дні багато хто готує сніданок поспіхом, і добре, якщо взагалі встигають перекусити перед тим, як бігти на роботу. Але що заважає побалувати себе кулінарними “шедеврами” у вихідні за допомогою рецепту сирної запіканки. Для її приготування навіть борошно не знадобиться, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • кисломолочний сир – 180 гр;
  • 3 курячі яйця;
  • крохмаль кукурудзяний – 15 гр;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • йогурт натуральний – 80 гр;
  • горіхи – 10 гр;
  • цукрова пудра.

Як готувати

Спочатку відокремте білки від жовтків і змішайте жовтки із сиром.

Потім додайте йогурт, цукор та крохмаль. Перемішайте до однорідної маси.

Збийте білки до щільної піни і змішайте із основною масою, після чого викладайте тісто у форму для запікання.

Зверху можна прикрасити запіканку подрібненими горіхами і запекти в розігрітій до 160 градусів духовці Цельсія протягом 30-35 хвилин.

По готовності присипте зверху цукровою пудрою та подавайте до столу.

Смачного!

Не робіть помилок! Названо головні причини, через які псуються сосиски під час варіння

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:30

Сосиски та сардельки – це популярний продукт, який часто використовують для швидкого перекусу або як додаток до основних страв. Однак їх приготування має свої тонкощі, і навіть такі прості вироби можна зіпсувати неправильним підходом, передають Патріот...

А ви це знали? Чому досвідчені господині при варінні яєць додають оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:14

Деякі молоді господині звикли варити яйця у чистій воді, не додаючи жодних добавок. Таке рішення на перший погляд здається дуже розумним: адже ми не можемо вплинути на смакові якості продукту, що знаходиться в шкаралупі. Однак сенс запровадження додатк...