Смакота! Як приготувати сирники без манки - хитрість, якою користуються у ресторанах

Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними, передають Патріоти України.

Страва виходить високою, пишною і дуже красивою. Багато господинь задаються питанням про те, як приготувати сирники такими ж апетитними.

Подробиці

Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують без цього інгредієнта.

Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим.

Як відомо, чим менше вологи у сирі, тим краще буде форма та насичений смак у сирників.

У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно прокрутити до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.

Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам.

Потім на сковороді потрібно розігріти топлене вершкове масло або рослинну олію навпіл із вершковим маслом. Обсмажте сирники з обох боків.

Деякі господині після цього рекомендують поставити сирники на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

Ніколи не поєднуйте каву з цими продуктами - ризикуєте здоров’ям!

четвер, 14 серпень 2025, 11:45

Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...

Скільки чашок кави можна пити щодня: Вчені назвали безпечну норму

четвер, 14 серпень 2025, 10:13

Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...