Смакота! Як приготувати сирники без манки - хитрість, якою користуються у ресторанах

Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними, передають Патріоти України.

Страва виходить високою, пишною і дуже красивою. Багато господинь задаються питанням про те, як приготувати сирники такими ж апетитними.

Подробиці

Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують без цього інгредієнта.

Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим.

Як відомо, чим менше вологи у сирі, тим краще буде форма та насичений смак у сирників.

У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно прокрутити до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.

Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам.

Потім на сковороді потрібно розігріти топлене вершкове масло або рослинну олію навпіл із вершковим маслом. Обсмажте сирники з обох боків.

Деякі господині після цього рекомендують поставити сирники на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Є правила! Де вдома зберігати банани, щоб не почорніли та не зіпсувалися

субота, 7 червень 2025, 21:12

Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...