Смакота! Як приготувати тушковану капусту з грибами

Тушкована капуста з грибами може стати не тільки смачним гарніром, а й ситною повноцінною стравою. Якщо готувати з печерицями, а не лісовими грибами, то це дуже швидко, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • Капуста — 1 кг
  • Печериці — 500 г
  • Олія — 5-6 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Томатна пасті — 2 ст. л.
  • Оцет столовий — 1 ст. л.
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Вода — пів склянки
  • Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1 ст. л.

Розігрійте сковорідку з 2-3 столовими ложками олії. Обсмажте гриби, порізані слайсами, та цибулю, порізану півкільцями, на середньому вогні протягом 10 хвилин.

Свіжу капусту нашаткуйте, покладіть у казан, додайте 1 столову ложку олії та пів склянки води.

Накрийте казан кришкою й тушкуйте на маленькому вогні протягом 30-40 хвилин.

Після цього додайте до капусти підсмажені з цибулею печериці, томат ну пасту, оцет, цукор, сіль, лавровий лист, перець і добре перемішайте.

Продовжуйте тушкувати капусту з грибами до готовності близько 10 хвилин.

Візьміть сковорідку для приготування важливого інгредієнта, а саме — смаженого борошна. Налийте 2 столові ложки олії, можна ще використати 1 ст.л. вершкового масла. Додайте борошно й обсмажте до однорідного стану протягом 1 хвилини, постійно розмішуючи.

Додати обсмажене з олією борошно тоді, коли капуста буде вже м’якою, розмішайте та доведіть до кипіння.

Капуста готова, смачного!

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.