Смакота! Як приготувати ватрушки з курячого фаршу з вершковою начинкою

Ці ватрушки виходять дуже смачні. Можна на сніданок до чаю лишити, а можете на перекус. Головне — запишіть рецепт, щоб не загубити, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • куряче філе — 0,6 кг;
  • цибуля — 30 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • кисломолочний сир 5% — 100 г;
  • сметана — 30 г;
  • вершковий сир — 30 г.

Як приготувати

З філе потрібно зробити фарш. До нього стандартно треба ввести одне яйце, цибулю, сіль та перець за смаком. Все ретельно перемішайте.

Фарш розділіть на 6 частин. На деко вистеліть пергаментний папір. Частини з фаршу викладіть на нього та сформуйте гнізда.

Сметану потрібно змішати з кисломолочним сиром та вбити одне яйце. Посоліть масу. Ретельно перемішайте та розкладіть масу по заготовкам з фаршу. Відправляйте запікатись протягом 35 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому не потрібно мити печериці перед смаженням

понеділок, 9 червень 2025, 18:02

Печериці не можна починати обсмажувати без попередньої обробки. Справа в тому, що на поверхні грибів майже завжди є зайві частинки. Це можуть бути як піщинки, так і цілі «шматочки» ґрунту. Усі забруднення потрібно видалити. І кулінари мають різні підхо...

Є секрет! В якій воді варити пельмені, щоб вийшли смачними і не злипалися

понеділок, 9 червень 2025, 17:12

Пельмені – мегапопулярна страва, їх люблять за простоту в приготуванні. Пельмені можна знайти практично в будь-якому холодильнику. Здавалося б, пельмені зможе приготувати навіть школяр, однак часом при приготуванні пельмені то склеюються, то розривають...