Смакота! Як приготувати ватрушки з курячого фаршу з вершковою начинкою

Ці ватрушки виходять дуже смачні. Можна на сніданок до чаю лишити, а можете на перекус. Головне — запишіть рецепт, щоб не загубити, передають Патріоти України..

Інгредієнти

  • куряче філе — 0,6 кг;
  • цибуля — 30 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • кисломолочний сир 5% — 100 г;
  • сметана — 30 г;
  • вершковий сир — 30 г.

Як приготувати

З філе потрібно зробити фарш. До нього стандартно треба ввести одне яйце, цибулю, сіль та перець за смаком. Все ретельно перемішайте.

Фарш розділіть на 6 частин. На деко вистеліть пергаментний папір. Частини з фаршу викладіть на нього та сформуйте гнізда.

Сметану потрібно змішати з кисломолочним сиром та вбити одне яйце. Посоліть масу. Ретельно перемішайте та розкладіть масу по заготовкам з фаршу. Відправляйте запікатись протягом 35 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Це здивує! Що відбуватиметься з тілом, якщо їсти вівсянку щодня

середа, 5 лютий 2025, 18:44

Вівсянка — популярний сніданок. Її обирають за приємний смак та швидкість приготування. Читайте в матеріалі ТСН.ua, що буде, якщо їсти вівсянку щодня, передають Патріоти України. Чи впливає щоденне вживання вівсянки на здоров'я, самопочуття та талію в ...

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно мити сире м'ясо перед приготуванням і заморожуванням

середа, 5 лютий 2025, 18:30

Перед вживанням фрукти й овочі ретельно миють. А от навколо необхідності миття сирого м'яса існує чимало суперечок. Читайте більше про це в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Нутриціологиня Ольга Дорош наголошує, що існує таке поняття, як "п...