Якщо ви любите солодке, але не хочете їсти булки, пироги та торти, можна приготувати пудинг. Цей десерт має англійське походження. Легкий у приготуванні та такий же на смак — пудинг люблять і дорослі, і діти, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні компоненти:
До сметани треба додати цукор та борошно. Довести на вогні до кипіння, постійно помішуючи. Зняти з вогню та дати охолонути. Тоді можна вводити жовтки та лимонну цедру. Білки треба збити у густу піну. Введіть їх в загальну масу.
Візьміть форму для випікання. Змастіть її маслом та викладіть у неї пудингову масу. Поставте випікатись у духовку при помірній температурі протягом 25-30 хвилин.
Подавати можна як в теплому, так і в холодному вигляді з ягідним або шоколадним соусом. Смачного!
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...