Якщо ви любите солодке, але не хочете їсти булки, пироги та торти, можна приготувати пудинг. Цей десерт має англійське походження. Легкий у приготуванні та такий же на смак — пудинг люблять і дорослі, і діти, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні компоненти:
До сметани треба додати цукор та борошно. Довести на вогні до кипіння, постійно помішуючи. Зняти з вогню та дати охолонути. Тоді можна вводити жовтки та лимонну цедру. Білки треба збити у густу піну. Введіть їх в загальну масу.
Візьміть форму для випікання. Змастіть її маслом та викладіть у неї пудингову масу. Поставте випікатись у духовку при помірній температурі протягом 25-30 хвилин.
Подавати можна як в теплому, так і в холодному вигляді з ягідним або шоколадним соусом. Смачного!
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Їсти апельсини щодня може мати кілька корисних ефектів для здоров'я, але важливо дотримуватись поміркованості. Ось деякі переваги та можливі наслідки, передають Патріоти України. Таким чином, їсти апельсини щодня може бути корисно, якщо вживати їх у по...