Смакота! Як приготувати вершковий пудинг із сметани

Якщо ви любите солодке, але не хочете їсти булки, пироги та торти, можна приготувати пудинг. Цей десерт має англійське походження. Легкий у приготуванні та такий же на смак — пудинг люблять і дорослі, і діти, передають Патріоти України.

Що треба для приготування

Вам знадобляться наступні компоненти:

  • сметана — 200 г;
  • борошно — 4 ст.л.;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • вершкове масло — 1 ст.л.;
  • лимонна цедра.

Як приготувати

До сметани треба додати цукор та борошно. Довести на вогні до кипіння, постійно помішуючи. Зняти з вогню та дати охолонути. Тоді можна вводити жовтки та лимонну цедру. Білки треба збити у густу піну. Введіть їх в загальну масу.

Візьміть форму для випікання. Змастіть її маслом та викладіть у неї пудингову масу. Поставте випікатись у духовку при помірній температурі протягом 25-30 хвилин.

Подавати можна як в теплому, так і в холодному вигляді з ягідним або шоколадним соусом. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Чому господині додають соду до гречки

четвер, 9 січень 2025, 7:12

Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України. . Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у во...

А ви це знали? Навіщо додають журавлину до квашеної капусти

четвер, 9 січень 2025, 6:14

Квашена капуста - смачна та корисна зимова закуска, яку активно використовують у кулінарії або як самостійну страву, передають Патріоти України. Багато господинь під час приготування цієї корисної зимової заготовки додають журавлину. Така ягода робить ...