Пропонуємо вам простий варіант глінтвейну, але замість червоного вина будемо використовувати виноградний сік. Такий духмяний та терпкий напій підходить не лише для дорослих, а й для дітей, передають Патріоти України.
Для початку наповніть каструльку літром виноградного соку.Сюди слід додати очищені від шкірки і нарізані на кружечки апельсин і невеликий шматочок імбиру. Крім цього, знадобиться 1 паличка кориці, 1 зірочка бадяна, 6 бутончиків гвоздики, 2 кружечки лимона та жменя журавлини – можна використовувати як свіжу, так і заморожену.
Для надання солодощі до основних інгредієнтів слід додати приблизно половину столової ложки цукру. Цукровий пісок можна замінити 1 столовою ложкою меду – у цьому випадку мед кладуть у готовий глінтвейн. Каструльку з її ароматним вмістом необхідно поставити на середній вогонь і дочекатися, поки рідина майже закипить, після чого зняти з плити.
Напій повинен настоятись під закритою кришкою протягом півгодини. Ви можете навіть укутати каструлю чимось теплим. Залишилося процідити готовий глінтвейн, скориставшись ситом і можна подавати до столу.
Сьогодні багато хто намагається спрощувати процес приготування їжі, через що втрачається частина корисних та поживних речовин, передають Патріоти України. Врахуйте кілька порад, які допоможуть зберегти вітаміни під час приготування. 1.Замочування овочі...
А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за...