Пропонуємо вам простий варіант глінтвейну, але замість червоного вина будемо використовувати виноградний сік. Такий духмяний та терпкий напій підходить не лише для дорослих, а й для дітей, передають Патріоти України.
Для початку наповніть каструльку літром виноградного соку.Сюди слід додати очищені від шкірки і нарізані на кружечки апельсин і невеликий шматочок імбиру. Крім цього, знадобиться 1 паличка кориці, 1 зірочка бадяна, 6 бутончиків гвоздики, 2 кружечки лимона та жменя журавлини – можна використовувати як свіжу, так і заморожену.
Для надання солодощі до основних інгредієнтів слід додати приблизно половину столової ложки цукру. Цукровий пісок можна замінити 1 столовою ложкою меду – у цьому випадку мед кладуть у готовий глінтвейн. Каструльку з її ароматним вмістом необхідно поставити на середній вогонь і дочекатися, поки рідина майже закипить, після чого зняти з плити.
Напій повинен настоятись під закритою кришкою протягом півгодини. Ви можете навіть укутати каструлю чимось теплим. Залишилося процідити готовий глінтвейн, скориставшись ситом і можна подавати до столу.
Доданий цукор, що міститься у фастфуді та газованих напоях - це пряма загроза для здоров’я серця. Експерти попереджають, його споживання веде до стрибків тиску, що може закінчитися трагічними наслідками, включаючи інфаркт або передчасну смерть. Про це ...
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...