Смакота! Як з допомогою меду приготувати смачний маринад до оселедця

Оселедець – це закуска, яка користується популярністю і відмінна самостійна страва, а також додатковий інгредієнт у традиційних салатах, передають Патріоти України

Подробиці

Також оселедець подається у маринаді з меду. Далеко не кожна господиня-початківець знає такий рецепт приготування. Однак якщо зважитися на експеримент, то в результаті вийде цікава закуска, яка не залишить байдужих.

Для початку слід підготувати інгредієнти:

  • великий оселедець;
  • половина склянки жирної сметани;
  • 1 ст. л. коньяку;
  • 5 ст. л. рідкого меду;
  • 2 ст. л. гострої гірчиці;
  • цибулина;
  • 1 ст. л. винного оцту.

Також треба взяти сіль, мелений перець та кілька зубчиків часнику. Для маринаду треба збити сметану із ложкою гірчиці. Потім треба влити коньяк, оцет і ретельно перемішати. Рибу слід розділити на філе і перемішати з кільцями цибулі та маринадом.

Все просто! Як приготувати холодець, який застигає навіть без желатину

понеділок, 16 червень 2025, 16:10

За старих часів традиційною зимовою застільною стравою був холодець, причому варили його без желатину, а застигав він без холодильника. Що заважає сучасним господиням, які мають на кухні все необхідне для приготування холодця, зварити його правильно, п...

Лише спробуйте! Що досвідчені господині додають при варінні пельменів для покращення смаку

понеділок, 16 червень 2025, 12:12

Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...