
Оселедець – це закуска, яка користується популярністю і відмінна самостійна страва, а також додатковий інгредієнт у традиційних салатах, передають Патріоти України
Також оселедець подається у маринаді з меду. Далеко не кожна господиня-початківець знає такий рецепт приготування. Однак якщо зважитися на експеримент, то в результаті вийде цікава закуска, яка не залишить байдужих.
Для початку слід підготувати інгредієнти:
Також треба взяти сіль, мелений перець та кілька зубчиків часнику. Для маринаду треба збити сметану із ложкою гірчиці. Потім треба влити коньяк, оцет і ретельно перемішати. Рибу слід розділити на філе і перемішати з кільцями цибулі та маринадом.
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...
Поєднання гранатів і горіхів може помітно омолодити імунну систему всього за місяць. До такого висновку дійшли науковці, які дослідили вплив цих продуктів на організм, передають Патріоти України. За даними дослідження, гранати та горіхи стимулюють виро...