Огірки бувають свіжі, солоні, малосольні та мариновані. Серед прихильників здорового харчування є думка, що вершиною кулінарної майстерності (у плані зимових заготовок) має бути засолювання без оцту. Спробуйте, замаринувати огірки з ягодами червоної смородини. Оцет до складу рецепту не входить, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Помийте та замочіть огірки у холодній воді на 1-2 години. Часник очистіть, наріжте скибочками та викладіть на дно банки стандартний набір зелені (листя хрону та смородини, а потім часник).
Очистіть цибулю і наріжте її кільцями та відправляйте до банки. Ягоди смородини потрібно помити, а ось знімати з гілочок чи ні – справа смаку. Огірки розміщують вертикально, кінчики не обрізають. Вільне місце у банку між огірками заповнюють смородиною.
Все. Залийте окропом на 5-10 хвилин, а потім злийте воду в каструлю. Доведіть її до кипіння, додайте сіль, цукор та спеції. Залийте огірки готовим розсолом, закатайте, переверніть вгору дном і залиште остигати.
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...