
Люди, які стежать за своєю фігурою та харчуванням, постійно шукають цікаві, смачні, а головне, малокалорійні рецепти для свого меню. Як відомо, грудки – один із популярних продуктів для тих, хто худне. В них багато білка та мало жиру. Одна проблема – дуже часто грудки виходять сухими на смак, але це легко виправляється, якщо використовувати маринад з кефіру, передають Патріоти України.
Складові:
Як маринад можна використовувати нежирний йогурт без додавання фруктів та ароматизаторів.
Промиті грудки скласти в каструлю, залити кефіром, додати перець, при необхідності сіль, маринувати протягом 2 годин.
Викласти грудки на сковороду з розігрітою олією, обсмажити на сильному вогні, потім зменшити вогонь, довести до готовності під кришкою.
Підготовлену цвітну капусту варити в киплячій підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк.
Готові грудки розкласти по порційним тарілкам, гарнірувати кольоровою капустою.
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.