
Люди, які стежать за своєю фігурою та харчуванням, постійно шукають цікаві, смачні, а головне, малокалорійні рецепти для свого меню. Як відомо, грудки – один із популярних продуктів для тих, хто худне. В них багато білка та мало жиру. Одна проблема – дуже часто грудки виходять сухими на смак, але це легко виправляється, якщо використовувати маринад з кефіру, передають Патріоти України.
Складові:
Як маринад можна використовувати нежирний йогурт без додавання фруктів та ароматизаторів.
Промиті грудки скласти в каструлю, залити кефіром, додати перець, при необхідності сіль, маринувати протягом 2 годин.
Викласти грудки на сковороду з розігрітою олією, обсмажити на сильному вогні, потім зменшити вогонь, довести до готовності під кришкою.
Підготовлену цвітну капусту варити в киплячій підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк.
Готові грудки розкласти по порційним тарілкам, гарнірувати кольоровою капустою.
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...
Квашена капуста часто готується про запас, але навіть правильно зроблений продукт може зіпсуватися завчасно. Найчастіше причиною є помилки під час зберігання: неправильна температура, невідповідний посуд або недостатній рівень розсолу. Якщо не створити...