Люди, які стежать за своєю фігурою та харчуванням, постійно шукають цікаві, смачні, а головне, малокалорійні рецепти для свого меню. Як відомо, грудки – один із популярних продуктів для тих, хто худне. В них багато білка та мало жиру. Одна проблема – дуже часто грудки виходять сухими на смак, але це легко виправляється, якщо використовувати маринад з кефіру, передають Патріоти України.
Складові:
Як маринад можна використовувати нежирний йогурт без додавання фруктів та ароматизаторів.
Промиті грудки скласти в каструлю, залити кефіром, додати перець, при необхідності сіль, маринувати протягом 2 годин.
Викласти грудки на сковороду з розігрітою олією, обсмажити на сильному вогні, потім зменшити вогонь, довести до готовності під кришкою.
Підготовлену цвітну капусту варити в киплячій підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк.
Готові грудки розкласти по порційним тарілкам, гарнірувати кольоровою капустою.
Вживаючи варену квасолю, людина не тільки отримує задоволення від їжі, а й приносить користь своєму організму. Справа в тому, що страва містить безліч вітамінів, а також такі важливі елементи, як кальцій, калій і фосфор, передають Патріоти України. Рег...
Деруни – одна з найулюбленіших страв української кухні. Здавалося б, рецепт простий: натерти картоплю, змішати з цибулею, яйцем і борошном, а потім обсмажити до рум’яної скоринки. Але на практиці результат не завжди відповідає очікуванням, передають Па...