Смакота! Як замаринувати шматочки філе лосося за 30 хвилин

Придбати цілу тушку лосося не кожен може, оскільки вартість кусає гаманець. А обрізки лосося або шматочки філе вигідно для господинь. При цьому якщо смачно замаринувати рибу, то буде ідеальний інгредієнт для салатів, бутербродів і просто для смакування, передають Патріоти України.

Подробиці

Принцип ідеального слабосолоного лосося в домашніх умовах дуже простий. Потрібно взяти всього лише сіль та цукор. У пропорції на 300 г риби візьміть 1 ч.л. солі та 0,5 ч.л. цукру.

Не варто для сухого посолу додавати багато спецій, приправ, оскільки тоді риба втратить свій унікальний смак.

Маринуйте так рибу протягом 30 хвилин і вже можете пробувати. Головне, щоб філе буде якісним, свіжим. З поганої риби хороший, а головне корисний засол не зробиш.

Господиням на замітку! Як посмажити рибу без бризок і щоб скоринка виходила хрумкою

неділя, 22 червень 2025, 7:09

Нерідко кулінари зіштовхуються з проблемою при приготуванні риби на сковороді: олія бризкає в різні боки, борошно підгоряє і димить, а скоринка виходить негарна, коричнева та гірчить. Досвідчені господині користуються однією хитрістю, яка допомагає уни...

Все просто! Як один інгредієнт перетворить окрошку на кулінарний шедевр

неділя, 22 червень 2025, 6:08

Окрошка, без перебільшення, королева літнього столу. І нічого дивного: страва готується просто та з’їдається із задоволенням, передають Патріоти України. Страва завжди буде залишатися звичайною, особливо якщо в якості білка завжди використовувати варен...