При спробах замаринувати цибулю часто буває, що вона гірчить та має неприємний запах. Щоб цього не було використовуйте червону, салатну цибулю і маринуйте за перевіреним рецептом, передають Патріоти України.
Візьміть на три середні цибулини:
Змішайте разом оцет, теплу воду, цукор та сіль, щоб гранули сипучих повністю розчинилися. Цибулю наріжте тоненькими півкільцями, складіть її в банку. Якщо вам треба швидко, то через годину вже можна подавати до страв. Оптимально витримати протягом ночі.
Після цього залийте маринадом та залиште на 1 годину, не ставлячи в холодильник. Якщо ви зробите велику партію, то в харчовому контейнері можна зберігати мариновану цибулю 1-2 тижні.
Доданий цукор, що міститься у фастфуді та газованих напоях - це пряма загроза для здоров’я серця. Експерти попереджають, його споживання веде до стрибків тиску, що може закінчитися трагічними наслідками, включаючи інфаркт або передчасну смерть. Про це ...
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...