
При спробах замаринувати цибулю часто буває, що вона гірчить та має неприємний запах. Щоб цього не було використовуйте червону, салатну цибулю і маринуйте за перевіреним рецептом, передають Патріоти України.
Візьміть на три середні цибулини:
Змішайте разом оцет, теплу воду, цукор та сіль, щоб гранули сипучих повністю розчинилися. Цибулю наріжте тоненькими півкільцями, складіть її в банку. Якщо вам треба швидко, то через годину вже можна подавати до страв. Оптимально витримати протягом ночі.
Після цього залийте маринадом та залиште на 1 годину, не ставлячи в холодильник. Якщо ви зробите велику партію, то в харчовому контейнері можна зберігати мариновану цибулю 1-2 тижні.
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...