
Приготувати рибу досить просто, якщо порівнювати з м’ясними стравами. Найсмачніше, коли вона виходить з хрусткою скоринкою. А можна ще приготувати в духовці зі смачною засмажкою. Читайте про це детальніше далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Цибулю дрібно поріжте та обсмажте на олії разом зі шпинатом. Не робіть сильний вогонь, щоб воно не погоріло все.
Охолодіть засмажку та домішайте твердий сир, сіль, перець, кілька ложок сметани. Сметану можна замінювати майонезом при потребі.
Філе риби наріжте порційними шматками. Приправте їх сіллю та перцем та викладіть в форму для запікання. Зверху викладіть підготовлену засмажку. Поставте випікати на 20-30 в духовку при температурі 180 градусів.
Горіх пекан визнано ключовим для підтримки здоров'я серця, передають Патріоти України з посиланням на Nutrients. Мета-аналіз 52 досліджень, проведений науковцями Іллінойського технологічного інституту та опублікований у журналі Nutrients, підтвердив, ...
Гранат - це солодко-кислий фрукт із товстою червоною шкіркою. Усередині містяться сотні соковитих насінин, які можна їсти окремо або додавати до страв, передають Патріоти України. Гранат цінують ще з давніх часів за його корисні властивості. Сучасні до...