Смакота! Як запекти рибу, щоб всі просили добавку

Приготувати рибу досить просто, якщо порівнювати з м’ясними стравами. Найсмачніше, коли вона виходить з хрусткою скоринкою. А можна ще приготувати в духовці зі смачною засмажкою. Читайте про це детальніше далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • твердий сир — 200 г;
  • олія — 2 ст.л.;
  • шпинат — 200 г;
  • сіль, перець;
  • сметана.

Як приготувати

Цибулю дрібно поріжте та обсмажте на олії разом зі шпинатом. Не робіть сильний вогонь, щоб воно не погоріло все.

Охолодіть засмажку та домішайте твердий сир, сіль, перець, кілька ложок сметани. Сметану можна замінювати майонезом при потребі.

Філе риби наріжте порційними шматками. Приправте їх сіллю та перцем та викладіть в форму для запікання. Зверху викладіть підготовлену засмажку. Поставте випікати на 20-30 в духовку при температурі 180 градусів.

Секрети смаження ідеального м’яса

п’ятниця, 18 квітень 2025, 18:12

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...

Який простий продукт допоможе зробити котлети соковитішими і ніжнішими

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:05

Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...