Смакота! Як запекти рибу, щоб всі просили добавку

Приготувати рибу досить просто, якщо порівнювати з м’ясними стравами. Найсмачніше, коли вона виходить з хрусткою скоринкою. А можна ще приготувати в духовці зі смачною засмажкою. Читайте про це детальніше далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • твердий сир — 200 г;
  • олія — 2 ст.л.;
  • шпинат — 200 г;
  • сіль, перець;
  • сметана.

Як приготувати

Цибулю дрібно поріжте та обсмажте на олії разом зі шпинатом. Не робіть сильний вогонь, щоб воно не погоріло все.

Охолодіть засмажку та домішайте твердий сир, сіль, перець, кілька ложок сметани. Сметану можна замінювати майонезом при потребі.

Філе риби наріжте порційними шматками. Приправте їх сіллю та перцем та викладіть в форму для запікання. Зверху викладіть підготовлену засмажку. Поставте випікати на 20-30 в духовку при температурі 180 градусів.

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...