Смакота! Як засолити сало, щоб шкірка вийшла м’яка і легко відкушувалась

Кажуть, що пересолити сало просто неможливо – воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком виходить жорстким, як підошва, а шкірка тягнеться, наче вона гумова, передають Патріоти України.

Бабусин секрет

Якщо по правді, то немає такого рецепта, який міг би зробити сало кращим, ніж воно є. Тому не беруть для засолювання продукт, отриманий від старого кнура, частини тіла, де знаходяться молочні залози тварин та інші ділянки.

Як вибрати сало

Найкраще вибирати для засолювання сало з тоненькою шкіркою, яка легко протикається наскрізь сірником і має трохи коричневий колір. Пахне шкірка такого сала горілою соломою.

Як солити

Налийте води в сковороду, трохи, на саме дно, покладіть сало шкіркою вниз і поставте сковороду на вогонь. Води має бути стільки, щоб вона покривала лише шкірку.З того моменту, як закипить вода, кип’ятіть сало ще 5 хвилин, а потім знімайте і соліть за будь-яким відомим вам рецептом. Після такої обробки зіпсувати сало майже неможливо.

Колір ваших очей може розкрити секрети вашого розуму - не ігноруйте це!

середа, 6 серпень 2025, 17:10

Чи може колір очей справді впливати на інтелект? Теорія про зв’язок кольору райдужної оболонки з рівнем розумових здібностей вже давно бентежить уяву багатьох. Що ще наші очі можуть розповісти про нас, передають Патріоти України. Очі — дзеркало душі? М...

Простий спосіб швидко видалити насіння з кавуна - це займе всього хвилину!

середа, 6 серпень 2025, 11:08

Соковитий і солодкий кавун — справжній символ літа для багатьох. Але одне його "але" - насіння, яке ускладнює їжу і подачу. Проте існує простий спосіб швидко позбутися насіння і підготувати кавун до споживання, передають Патріоти України. Насіння кавун...