Смакота! Як зробити хрумкі хот-доги за 5 хвилин без тіста


Якщо ви любите хот-доги, то спробуйте такий варіант, де не треба навіть тісто. Замість сосиски в тісті буде чудовий варіант у дорогу чи на пікнік, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування беремо:
Сосиски — 8 шт.
Тостовий хліб — 4 шт.
Сир твердий — 100 г
Сіль, копчена паприка — на смак
Яйця — 2 шт.
Олія для смаження

Якісні сосиски обсмажуємо на сковорідці з усіх боків, можна це зробити і на грилю, якщо є. Сир натираємо на терку.

У скибочках хліба відрізаємо краєчка та поміщаємо в блендер. Туди ж додаємо сіль та копчену паприку — так ми приготували панірування, дуже смачне, що стане основою хрумкої скоринки.

М’якуш кожної скибочки хліба розкачуємо. Викладаємо твердий сир, а поверх — сосиску. Закручуємо рулетом, обвалюємо в яйці, яке попередньо збиваємо по класиці виделкою, та паніруванні.

Потім обсмажуємо з обох боків на сковорідці — і все, наші хрумкі хот-доги готові.

Просто ідеально! Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 12:05

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування, передають Патріоти України. Перед запіканням м...

Така смакота! Як приготувати мариновану цибулю до шашликів

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:07

Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Пат...