Смакота, яка готується за півгодини: Рецепт медово-лимонної курочки на сковорідці

Курка в медово-лимонному соусі по-китайськи готується якихось 30 хвилин. Смак та аромат у страви – неймовірні, зазначають Патріоти України.

Медово-лимонна курочка: рецепт китайської кухні

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. У невеликій мисочці збийте яйце, соєвий соус та вино.
  2. Замаринуйте в цій суміші нарізане невеличкими шматочками куряче м'ясо (20 хвилин під кришкою буде достатньо).
  3. Запаніруйте м'ясо в крохмалі, щоб він рівномірно розійшовся по поверхні шматочків.
  4. У сковорідці вок розігрійте олію. Коли температура олії сягне 165 градусів, обсмажте на ній курочку (розділивши м'ясо на кілька порцій, щоб температура олії не знижувалася).
  5. Смажте шматочки по 5 – 6 хвилин.
  6. Для соусу розігрійте олію. Спочатку обсмажте на середньому вогні часник та імбир до появи аромату (приблизно 30 секунд). Далі додайте бульйон, соєвий соус, лимонний сік, цукор, мед і дрібку солі. Перемішуйте, доки цукор не розчиниться.
  7. Додайте до соусу кукурудзяний крохмаль і перемішуйте до загустіння. Помістіть обсамажені шматочки курятини в соус і тушкуйте 2 хвилини. Він має повністю цілком укривати м'ясо.
  8. Готову страву прикрасьте насінням кунжуту, подрібненою зеленою цибулею та скибочками лимона.
  9. Смачного!

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Справжня знахідка! Освіжаючий коктейль з яблук та меду

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:12

Яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Смажити, запікати, тушкувати, а також з ними виходить дуже смачний та освіжаючий коктейль. Враховуючи складники, він ще й дуже корисний для здоров’я, передають Патріоти України. Вам знад...